2777
2789
عنوان

روز سیزده پریودم بازم پریود شدم

157 بازدید | 12 پست

روز سیزده پریودم میخواستم برم سونو شکم و لگن همه جا رو چک کنم زد پریود شدم( کامل) تا حالا اینطور نشده بودم دو سال پیش کلومیفن مصرف کردم روز دوازده لکه بینی شروع شد کلومیفن باعث کیست شده بود دارو خوردم رفع شد ولی ده ماهه هیچ دارویی مصرف نمیکنم این ماه بر خلاف همیشه که هفت روز پریود میشدم چهار روز شدم و روز سیزده دوباره پریود شدم (خونریزی دارم).

کسی تجربه مشابه داره؟

ممکنه از علائم pco یا اختلال هورمونی باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کن چند بار اینجوری شدم هورمون هام بهم ریخته بود دکتر برا ترکیب استروژن پروژسترون داد خوب شدم

من سه دوره 14 روز ب 14.روز پریود میشدم 

دو سه بار برام پیش امده

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

آزمایش دادی؟

نه دکتر تا میرفتم میگفت هورمون ت کم زیاد شده 10 استروژن میداد بعد ده شب پروژسترون شروع میکردم دیگه قشنگ سیکلم تنظیم میشد

ازمایش هم بدی باز میگن هورمون بهم ریخته داروش هم کلا همینه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......