2777
2789

من شاغلم.اینوگفتم بخاطر اینکه بگم باگلی آدم سرو کاردارم وکلی همکار

ولی نمیدونم چرا دلم نمیخواد خونه کسی برم حتی خونه مامانم چون اصلا بهم خوش نمیگذره هرجا هم میرم بعدش پشیمون میشم که الکی وقتم هدر دادم مخصوصا بعد ۳۰سالگی

کسی رو پیدا نمیکنم که ازمصاحبت باهاش لذت ببرم

نمیدونم افسرده شدم یا طبیعیه

نظر شما چیه لطفا بهم بگین

اگه به شوهرمم بگم متهم میشم به اینکه ارتباط اجتماعی ضعیفی دارم ومردم گریزم

بااین حال سالی چند بار مهمونی شام میگیرم بخاطر فامیلا وهمسرم وبچه هام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا شاغل نیستم ولی اصلا دوست ندارم کسی بیاد خونه ام یا برم جایی چون همش دردسر اذیت کار بابا میشینم خونه ام بیشتر خوش میگذره مخصوصا از آدمایی ک بهداشت ندارن متنفرم بیان خونه ام

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
همه اینجوری شدن ولی واقعا خوب نیست آدم موجود اجتماعیه بعد یه مدت که تنها بمونه افسرده میشه خب آدمای ...

آدم دلخواه پیدا نمیشه همه یا حسودن.یا سطح ودغدغه فکریشون فرق میکنه یا کسی رو دارن ویا......ونمیدونم شاید من خیلی دقیق میشم رو آدما یه خطا میبینم دیگه دلم نمیخواد وقت بگذرونم باهاشون

آدم دلخواه پیدا نمیشه همه یا حسودن.یا سطح ودغدغه فکریشون فرق میکنه یا کسی رو دارن ویا......ونمیدونم ...

اگه آدما رو صفر و صد و سیاه و سفید نبینیم اینجوری نمیشه 

انتظار زیادی هم نباید داشت ولی خب با هرکسی هم نمیشه رفت و آمد داشت

چقدر مثل منی فکر کردم اصلاً خودم تاپیک زدم فقط من شاغل نیستم لی باور کن وقتی خونه مامانم میرم میگم کاش نمیومدم حتی گاهی دوست ندارم مامانم خونه مام بیاد

👈لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندن به هیچ عنوان❌️❌️

منم اگه مامانم تنها بیاد خوشحال میشم ولی اگه کسی باهاش باشه نه

آآخه خونه من به هم ریخته میشه مامانم میاد گیر میده واسه همین دوست ندارم ولی در کل دوست دارم یه دوستی پیدا کنم که اخلاقم شبیهش باشه یکم باهاش وقت بگذرونم بینم درست می‌شم یا نه

👈لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندن به هیچ عنوان❌️❌️