2777
2789

به  نوزادم که تازه ب دنیا اومده میگفت آهای دختر زشته تو چرا اینقدر زشتی !! حالا هرکی دخترمو میبینه میگه خیلی ناز و بانمکه روز اول نمیتونست چشماشو قشنگ باز کنه مسخره اش میکرد منم رفتم تو اتاق پیش شوهرم زدم زیر گریه گفتم چرا اینجوری میگه شوهرم گفت شوخی میکنه گفتم‌حق نداره بعدشم خانواده من سیسمونی خریدن فامیلای شوهرم اومده بودن من حواسم بهش بود میگفت خودمون یه گوسفند خریدیم (هیچیشو ب ما ندادن کشتن داد ب فامیل خودش حتی ب مامان منم نداد  چ برسه  به فامیلم) بعد اشاره کرد ب مامانم گفت اینم هیچی نداده ب شوهرم گفتم پس این وسیله هارو کی داده ۵۰ میلیون سیسمونی کم هدیه اییه؟؟ حالا خودش چی داده ؟!!!   روز اول من که مرخص شدم یهو دیدم کل فامیلش رریختن تو خونه ام بدون اینکه بامن هماهنگ کنه منم سزارینی ن میتونستم بشینم ن میتونستم بلند بشم شیر بدم معذب بودم یکم درک نداشت اونوقت ازبس هی میگفت بچه رو بپوشون بچه زردی گرفت تو بیمارستان زردی نداشت دیگه محل ب حرفاش ندادم یعنی هرچی میگفت گوش نمیکردم میگفت پتو بنداز اصلا  نگاش نمیکردم  هرروز صبح میومد تا شب دیگه من میرفتم زیرپتو بخوابم تا بلکه ب خودش بیاد و بره ۷ روز خونه خودم بودم امروز اومدم خونه مامانم گفتم از دستش راحت بشم هی تند تند زنگ میزنه  ببرش حموم خودتم غسل روز دهم کن  دوباره زنگ میزنه میگه یوقت بچه مچه ایی نیفته روش 😐  اومدم اینجا راحت بشم ول کن نیست گیجم کرد راستی خونه مورچه داره میگفت سم بزنید هرچی میگم خوب نیست نمیفهمه عصبانی شدم گفتم ای ۱۰۰ بارررر سم نباید تو خونه ایی ک نوزاد هست زده بشه اونوقت ک‌خواستم بیام خونه بابام اومد بالاسر بچه گریه میکرد میگفت یعنی داری میبریش یاد روزی افتادم ک از سونو برگشتم گفتم دختره یه تبریک بهم نگفت و آه حسرت میکشید که چرا پسر نشده و تورو خودم بهم گف  خدا دلمو خوش نکرد حالا ک ب دنیا اومده دوس ندارم بیاد سمتش این همون دختره هیچ فرقی نداره الان هم نیاز نداره کسی که تو اون موقعیت من بخاطر حرفش گریه کردم برا بچه ام حس دل تنگی کنه ب نظرتون مشکل از منه حساسم ما جا‌من بودین‌چ میکردین

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این موقع ها وقت گیر میارن و دیوونه می شم می خوان خودشون سریع خالی کنند از هر چی عقده که تو وجودشون بوده.

سعی کن زیاد تلفن هاش جواب ندی

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بگو همه میگن کشیده سمت پدرش و خانواده پدریش😁

شبیه شوهرم ولی شوهرم  خوش قیافه اس اونوقت ک حامله بودم همش ب شوهرم میگفت کاش شبیه خودت بشه حالا همه میگن دخترت شبیه باباشه اینجوری میگه

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه