2777
2789
عنوان

تروقرآن کمک😭

349 بازدید | 48 پست

خیلی درعذابم خیلی مورد آزاره پدرم ک حتی لیاقت نداره بش بگی پدر

زندانیمون کرده مدامم به مادرم بدوبیراه میگه مدام عذابمون میده مدام به من بدوبیراه میگه خاهش میگم جونه عزیزتون

یه دعایی بهم معرفی کنید که شخصی دعا نویسی ک باعث بشه بمیره

یه دعایی ک خودتون نتیجه گرفتین بهم بگن خاهش میکنم به اعتقاداتون قسمتون میدم

بخدا خسته شدیم از توهیناش تهمتاش کتکاش آزارش از قیافه نحسش ک کلمه نحس براش کمه آرزومه خیلی خیلی زود بمیره (هیچ پدری در حقم نکرده)  به مامانم میگه تو برو تا من برم یه زنه بدکاره رو بیارم خونه

من امسال کنکور دارم مامانم میخاد طلاق بگیره خاهش میکنم یه دعا بگید ک پدرم مث صگ بمیره راحت شیم بعدش قسم میخورم هزار تا نذر کنم فقط الان بمیره.... 

خاهش میکنم راهکار بگید یه دعایی راهی چیزی

بقرآن جبران میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمر که دست خداست ...تنها راهتون اینه مادرت جدا بشه توام بری با مادرت خونه جدا بگیرین فعلا مادرت کار کنه تا توهم بعد کنکور کاری جور کنی...

اینکه بشینی ودعا کنی بمیره راهش نیست اومدیم ونمرد خدا ازش نگذره

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

متاسفم ک تو این شرایطی عزیزم،دعانویس نمیشناسم از خدا. میخوام ذهنت اروم ش بتونی کنکورتو درست تموم کنی

ممنونم. ولی این پدره فلان فلان شده. یه تنبله تاپاله به درد نخوره ک بخاد قرص بخوره به همه جاش فشار میاد خودش بخوره باید قرصو بکنی ته مسترابش. انقد ک گشاده. فک کرده بقیه کلفتشن منم کنکور دارم باید ساعت ها درس بخونم مامانمم میگه میرم هیچ راهی نیست جز مردنه ای مرتیکه

منم وضعیت تورو دارم 

مامانمو دق داد 3سال پیش فوت کرد 

منم از اون موقع به هر دری زدم شوهر کنم شوهرم نمیداد 

امسال بالاخره شوهرم داد انقدراذیتم کرد و کتک زد که شوهرم فهمید و هر بار بهونه میاوردم ک خوردم ب در و دیوار ک کبود شدم ولی آخر فهمید بابام میزنع

الان میخواد زودتر عروسی بگیره بریم

وسیله بزرگا رو شوهرم گرفت

تو کل دوران عقد هی میگف تو رو تو عقد طلاقت میدن الانم برا خرید جهاز هیچ کاری نکرد 50تومن شوهرم از جیب داد رفتبم خرید به بابام گفت وامه ماهی دو نیم قسطشه الانم وسیله و پول کم داریم زنگ زدم بابام میگم محل کار خودم وام میدن بگیرم ؟میگه تورو که آخر مثل موش پرتت میکنن بیرون جهاز خریدنت برا چیه خودتو تو قسط میندازی 

فقط باعث عذابه کاش بمیره راحت شم

اینا چیه میگی دعا چیه؟ مگه میشه با دعا یکی بمیره مشکلت با پدرت چیه؟

پدرم منو زندانی کرده سالهاست نوره افتابو ندیدم منو مدام کتک میزنه هرسالی ک من میخوام برا کنکور درس بخونم بیشتر کتک میزنه توی تاپیک قبلی گفتم چ بلایی سرم اورده ک سرمو کوبنده تو دیوار دو روز چشام ندید و بدنم حرکت نداشت. و جنایت در حقم کرده

اینا به کنار مدام فوشه خانواده میده به مامانم مدام میگه برو میخوام زنه بدکاره بیارم

مامانم ۲۴ساعت داره خدمت بهش میکنه چون کارگره و اینا مدام وسیله هاشو آماده میکنه مامانم کله شبانه روز ۴ساعت میخوابه بقیش مدام کارای اونو انجام میده بهش میگه تو ۴ساعتم نباید بخابی شاید من چیزی لازم داشتم 

ظالمه خداپرست نیستتتتتت ووووو