2777
2789

وقت بخیر

همونطور که اشاره کردم من دانشجوی فیزیک هستم و محقق در زمینه کرم چاله های فضایی و سفر در زمان و البته نویسنده، به تازگی صفحه ای در اینستاگرام تشکیل دادم در زمینه رشته تحصیلیم و البته کتابم، موضوع کتابم و رمانم که در دست نگارشه در رابطه با کیهان و سفر در زمانه، کتابم هم در زمینه مسائل تخصصی فیزیکه و هم در مسیر یک ماجرای عاشقانه، تا چند ماه دیگه کتابم به چاپ میرسه که حدود ۱۰۰۰ صفحه‌ هست، در پیجم در مورد کتابم توضیح دادم و میدم و خلاصه ای از کتابم رو هم هایلایت کردم و همچنین هایی از کتابم رو به مرور زمان میزارم، خوشحال میشم اگر در این مسیر همراهم باشید در صورت تمایل میتونید پیجم رو فالو کنید

mavarae_zamin

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق باشی ولی کی تو نینی سایت به اخترفیزیک اهمیت میده🥲 حیف این موضوع اومدی اینجا بیانش کردی

تشکر، مطمئنم افرادی هستن که علاقه مند هستن و همچنین تحصیلکرده، امیدوارم که با افرادی که در مسیر فکری من هستن همراه بشم