2777
2789
عنوان

تاعید

179 بازدید | 18 پست

سلام عید همیشه برای من پر از خاطرات شیرین بوده اسفند که از خود عید هم شیرین تر ،ولی چند سالی انگار اون حس و حال کمرنگ تر شده شاید بخاطر بالا رفتن سن ،ودیگر چیزها که دوست ندارم موج منفی بدم هرکی دوست داره از الان تا عید تغییراتی کنه ،چه از لحاظ روحی ، ظاهری ،خونه تکونی بیایید اینجا کنار هم باشیم،از خاطرات خوب بگیم از رسم و رسومات خودمون باید تلاش کنیم حالمون خوب باشه،هرکی دوست نداره تمنا میکنم پست منفی نگذاره ،ممنونم🥰🫂

الهام هستم💜
لیست کارها برای خانه تکانی
  • دور ریختن وسایل کهنه و بلا استفاده از قبیل لباس، کاغذ، وسایل خانه و …
  • آماده کردن وسایل و شوینده های لازم برای تمیز کاری
  • نظافت آشپزخانه
  • شستشو گردگیری فرش و دیوار ها
  • نظافت اتاق خواب‌ ها
  • تمیز کردن پذیرایی
  • شستشوی سرویس بهداشتی و حمام
  • بررسی چیدمان نهایی
الهام هستم💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم مثل تو هستم

عید نوروز برام از همه عیدا قشنگ تر دوست داشتنی تر هست

عاشق خونه تکونی هستم خرید تو روزهای اسفند 

عاشق ماهی قرمزم از بچگی همینطور بودم حتما هم باید سفید و قرمز می بود☺

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌

منم عاشق سفره هفت سین وبدو بدو های قبل عیدم ،شلوغی  اسفند ،شستن فرش ها ،تازنده هستیم قدر این لحظه هارو بدونیم برای بچه ها مون خاطرات خوب بسازیم

الهام هستم💜

از بس نزدیک عید میشه فک میکنید مجبورید خونه رو بترکونید دوباره تمیز کنید عید دیگه واستون جذابیت نداره

مث همیشه که مهمون دارید خونه رو تمیز کنید به فکر لباس جدیدو وسایل جدید باشین

یا به فکر یه سفر دلچسب

سخت نگیرین

مطمئن باش دوباره واست جذاب میشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من فقط دلم واسه گوجه سبز تنگ‌شده

عزیزم 🤩😁من پارسال گوجه سبز اصلا نتونستم بخورم مگه میشه از بچگی عاشقش باشی یهو نتونی بخوری ،امسال نمیدونم چه ری  اکشنی داشته باشم (ولی آلوچه میگم بیشتر مزه میده )🤪

الهام هستم💜
آخ که اسفند وحال هواشو دوست دارمخونه تکونیخرید آرایشگاه،موهای زردسبزهمسافرتخوردنیکوهنوردی😍😍😍😍😍

واای خدا دلم رفت...

مخصوصا خریداش...

با شوهر...دیگه رحم نمیکنم هر چی بخوام میخرم...

از بس نزدیک عید میشه فک میکنید مجبورید خونه رو بترکونید دوباره تمیز کنید عید دیگه واستون جذابیت ندار ...

نه بخاطر این نیست من هر ۶ ماه خونه تکونی دارم کلا دوست دارم ،بعد فوت پدرم و یک سری اتفاقات مثل قبل نشدم ولی بازم سعی میکنم بهم خوش بگذره

الهام هستم💜