2777
2789
عنوان

غذای بچه ی بالای یک سال

150 بازدید | 12 پست

دوستانی که بچه ی بالای یک سال دارید بهشون چی میدید که دوست دارن؟ بچه ی من از وقتی اومدیم سفر خیلی بدغذا شده. هم دندون داره درمیاره و هم طعم و بوی همه چیز فرق داره. نمیدونم چی بهش بدم که دوست داشته باشه. فرنی و سرلاک و اینجور چیزا هم کلا دوست نداشته هیچ وقت.

سرلاک همیشه غذای ثابتشه اما درکنارش هرچی ما میخوریم اونم میخوره البته غذای نرم باشه ها 

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوره آخه. بچه م لاغر شده 😔

واسه دندونم هست، در کنار غذای سفره، فرنی با کره درست کن، توش یذره وانیل بزن، با انواع مغزیجات حسابی پوست و پودر شده، یا موز له شده، شیره ی انگور، خامه، خرما. عسل. هر دفعه با یکیشون درست کن. بذار یخچال خنک بشه، بده بخوره، حتما دوست داره

کوکو و کتلت را با روغن کم و حرارت ملایم درست کن و بده دستش شاید بخوره . از غذای خودتون هم البته کم ادویه باشه بهش بده . اگر دوست داشت خودش غذا بخوره مرغ و سیب زمینی و هویج را نگینی خورد کن و بزار جلوش 

البته بچه توی دندان درآوردن کم غذا میشه و لاغر اما باید چند تا غذا را امتحان کنی تا ببینی چی دوست داره 

سوپ ،زرده تخم مرغ و سیب زمینی آبپز و کره یا غذاهای برنجی رو با پشت چنگال خوب له میکنم با ماست بهش می ...

قبلا اینجوری نبود ها. الان هر کس هر چیزی میگه میبینم بچه ی من نمیخوره. خیلی بدغذا شده این مدتی که اومدیم سفر. خونه خودمون سوپ و پلو خورش رو خوب میخورد.