2777
2789
عنوان

سریال کره ای

106 بازدید | 18 پست

حال روحی خوبی ندارم میخوام حواسمو پرت کنم، سریال کره ای قشنگ اگ سراغ دارین معرفی کنین❤️

تو سبک وارثان و پسران برتر از گل و جاسوس میونگ وول

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم قشنگ تره؟ فردا نتم تموم میشه چهار گیگش مونده میخام دانلپد کنم😂

گوبلینو من خیلی بیشتر دوس دارم بخاطر گونگ یو

بعدش شاهزاده صد روزه بهتره اخریشم اقای ملکه

تو ببین با داستان کدومش بیشتر حال میکنی

گوبلینو من خیلی بیشتر دوس دارم بخاطر گونگ یوبعدش شاهزاده صد روزه بهتره اخریشم اقای ملکهتو ببین با دا ...

ت این سریالا رو از کجا دانلود میکنی؟

دونده دوست داشتنی من .سقوط بر روی تو.شیطان من.مقدر شده با تو .وقتی تلفن زنگ میخورد.دیگ یادم نمیاد .ز ...

کدوم قشنگتره؟ از اینایی دوس دارم ک اولش باهم لجن از اخر عاشق هم میشن/ البته کسل کننده هم نباشه چون من از اونا نیستم ک همه سریالا رو تا قسمت اخر ببینم مگ چقد قشنگ باشه 

کدوم قشنگتره؟ از اینایی دوس دارم ک اولش باهم لجن از اخر عاشق هم میشن/ البته کسل کننده هم نباشه چون م ...

همه شون همینجورین .ببین اگر حالت فانتزی دوست داری شیطان من و دونده دوست داشتنی من و مقدر شده با تو عالین که خب من شیطان من رو بهت معرفی میکنم .اگر هم ک ن عاشقونه و درام دوست داری سقوط بر روی تو رو ببین .تو  همه شونم دو طرف اول هم رو دوست نداشتن