2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترام 6،8 سالشونه 

خودشون میدونن هرروز باید اتاقشون مرتب بشه،لباساشون عوض کنن و بندازن داخل سبد،تا بیدار میشن سرویس و شونه زدن موهاشون

فعلا همینا یادمه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

پسرم ۹سالشه

از بس بهش میگم دیگه زبونم مو دراورده

البته شوهرمم همینه

لعنت به ننش که هیچی یادش نداد

صددرصد هم بچه به باباش میره

حرف منم هیچیچی

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  

دوتا دختر ۹و ۱۳ ساله . از اول به نظم عادتشون دادم کلا روش تربیتیم چهار چوبای سفت و محکمی داره ولی انعطاف هم داره که ازار نبینن . مثلا در مورد نظم اگر ظهر از مدرسه میان لباس رو بندازن رو تخت هیچی نمیگم .یا مثلا وسایلشون رو میارن توی هال پخش میکنن هیچ مشکلی نیست ولی قانون خونه مون هست یک ساعت قبل اومدن بابا خونه باید مرتب بشه من هم باهاشون بلند میشم به مرتب کردن . مثلا من کارای اشپزخونه رو میکنم اونا وسایلشون از هال بر میدارن ‌ الان که بزرگن راحت انجام میشه کوچیکتر که بودن اگر بر نمیداشتن وسایلو از هال این وسیله میرفت کنار دیوار تا اخر شب اگر هنوز همونجا بود یه تنبیه کوچیک مثلا فردا کارتون نبینه دوساعت . 

یا یه مدل دیگه اگر مرتب نمیکردن میگفتم تلویزیون روشن نمیشه تا وقتی هال مرتب بشه یا روش تشویقی هر کس وسایلشو جمع کرد نیم ساعت گوشی میتونه بازی کنه ‌چون توی قوانینم قاطعیت دارم خیلی وقتا کار به تهدید و تنبیه نمیرسه چون مطمئن هستن که من این کارو انجام میدم خودشون نمیذارن به اون مرحله برسه .و کلا خودشون هم عادت کردن روزی اقلا یه بار اتاقشون رو مرتب کنن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

وقتی خودم منظم نیستم چه انتظاری از بچه ها باید داشته باشم🤭🤭

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
پسرم ۹سالشهاز بس بهش میگم دیگه زبونم مو دراوردهالبته شوهرمم همینهلعنت به ننش که هیچی یادش ندادصددرصد ...

اگه اعتقاد داری صد در صد به باباش میره چرا به ننه شوهر فحش میدی شاید اونم مثل تو هس

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

همین الان با گریه دخترمو راهی مدرسه کردم اصلا هم ناراحت نیستم من جمع میکنم میشورم ته میکنم خانوم میندازه براش مهم نیست لباس کثیف و تمیزو قاطی میکنه الان ی ساعت دنبال جوراب میگشتیم با گریه و ناراحتی درو کوبیدم روش دیونم کرده از بس شلختس ۷ سالشه 

پسرم کلاس دومه. از روز اول کلاس اولش، هر روز که از مدرسه میاد میگم لباساتو ننداز رو مبل. مرتب بذار سرجاش😐همچنان میدونم امروز بیاد باز رو مبله

خیلی تلاش کردم برای مرتب بودنش، اما بی فایده بود. به باباش رفته، تنبل و جون دوست

اما تکالیفش رو سر وقت انجام میده و شاگرد اوله

11و8 سالن. روزی یبار اتاقشون و تمیز میکنن. البته صبحا که میرن مدرسه خودم روی تختی اینا و وسایل خرده ریزی که رو زمین هست و جمع میکنم اما از مدرسه میان بهم میریزن. تا شب هم یبار مرتب میکنن اما با بهم میریزه. اما پذیرایی و بهم میریزن اصلا

خودت باش جهان اصالت را میستاید

همین الان با گریه دخترمو راهی مدرسه کردم اصلا هم ناراحت نیستم من جمع میکنم میشورم ته میکنم خانوم مین ...

نه دیگه خدایی بچه های من اینطوری نیستن 

مدل منظم که من میگم نیستم اینطوریه که لباسها همینطوری گوله تو کشو و کمده تا نمیکنن

یا جورابها رو داخل هم نمیکنن همه رو لنگه به لنگه میزارن کشو یا چوب لباسی پر لباس 

وقتی ناهار و شام میخورن ظرفها رو کنار سینک میزارن داخلش نمیریزن 🤔