2777
2789

ب مشامشون میخوره یهویی من یهو بوی گند مثه دسشویی ب مشامم خورد الان اقاااا ینی چی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل این بوهای خوش نا معلوم چیه ؟؟

نمیدونم پیگیر نشدم راستش گفتم بزنم گوگل الان باید سکته کنم 

ولی فانتزی الانم اینه ک بچه های بالا پیشم بودن زیادی باهام راحت بودن یکی در کردن رفتن🤣🤣🤣🤣

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

تو خونه ، اینهمه بو😂😂

فانتزی الانم اینه ک بچه های بالا پیشم بودن زیادی باهام راحت بودن یکی در کردن رفتن🤣🤣🤣🤣

یعنی چی ؟یا علی

نکن اینجوری بیشتر شد ترسم🤣🤣

وجود موجودات خبیس🥲🥲🥲