2821
2789
عنوان

دوتا کافیه یا زیاد تر

314 بازدید | 35 پست

دوتا شربت دیفن یا استامینوفن بخورم میمیرم؟ لطفا گزارش نزنیددد💔اگ جایی دیگه بود برای سوالم اینجا نمیومدم گزارش نزنید:)

زندگی اونقدام ک فک میکردم قشنگ نبود:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نداره:)

معلومه که‌راه داره همون‌امام‌حسینی که پروفایلت گزاشتی حتما دستت میگیره حتما فقط شاید بگم دیر و زود بشه♥️

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
معلومه که‌راه داره همون‌امام‌حسینی که پروفایلت گزاشتی حتما دستت میگیره حتما فقط شاید بگم دیر و زود ب ...

از همون موقه که گذاشتم تا الان هرچقد التماسش کردم دعا نشد...

عزیزدلم الان شبه حال روحیت خرابه انشاالله صبح ک شد خدایه جوری حالتوخوب کنه ک فکرشم نکنی😘😘

ممنون:) چندین ماه میشه همینم🙂هی میگم صبح صبح ولی کو؟🙂

همه سختیا حتی اونایی ک حس میکنی دیگه ته ته خطه قراره تو رو رشد بدن

من مرداد 1402 انقد حالم بد بود میخواستم خودمو از طبقه 4 بندازم پایین. همه چی برام سیاه بود ناامیدی مطلق 

اما ننداختم فقط بخاطر خدا باورت نمیشه چقد زندگیم عوض شده، البته خیلیم سختی کشیدما

ولی واقعا می ارزید

الان میگم وای اون موقع چشمم هیچ جا رو نمی دید... اگه قطع نخاع میشدم چی؟؟؟ 

همه سختیا حتی اونایی ک حس میکنی دیگه ته ته خطه قراره تو رو رشد بدنمن مرداد 1402 انقد حالم بد بود میخ ...

خوش به حالت ولی من چی هر روز داره زندگیم بد تر میشه الان باید خیلی وقت بود توی قبر بودم ولی هرچقد صبر کردم درست نشد هیچی 

خوش به حالت ولی من چی هر روز داره زندگیم بد تر میشه الان باید خیلی وقت بود توی قبر بودم ولی هرچقد صب ...

منم هرچی می‌گذشت بدتر میشد. تا بهمن 1402 روز به روز بدتر و بدتر. 

خیلی صبر کردم از مهر امسال شرایطم بهتر شده 

راستی شهریور امسالم برا اولین بار رفتم کربلا. اگه زنده بودنم فقط بخاطر همون کربلا بود می ارزید چون خیلی خوب بود 

همه سختیا حتی اونایی ک حس میکنی دیگه ته ته خطه قراره تو رو رشد بدنمن مرداد 1402 انقد حالم بد بود میخ ...

حالا توهم فکر کن اگر نمردی و یه مریصی گرفتی رو تخت بیمارستان افتادی تا اخر عمر با مریضی دست و پنجه نرم کردی چی؟

مرگ و زندگی دست خداست

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز