2777
2789
عنوان

حس ششم

142 بازدید | 18 پست

سلام حس ششمی هست کسی؟

بنظرتون با محمد ازدواج میکنم؟ مهاجرت میکنیم؟

مسیحاتونم☺️کاربری چهارممه😑اینکه تعداد پستام کمه دلیلش اینه که تنبلمممم تنبل فقط میخونمتون🤪 ممنونم از مدیریت سایت برای پروفایل برعکسم😂❤️🫡یارب نظر تو برنگردد هرگز💎🥹 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب کجا میخوای مهاجرت کنی

فردا نتیجه‌خواستگاریم چی میشه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چیزی به اسم حسس ششم واقعیت نداره هرکی گفت ی شیاده

من هرچی میگم همون میشه اکثر مواقع.. بقیه میگن تو حس ششمت خیلی قویه.. دگ نمیدونم الان حس ششم واقعیه یا ن

خودم ک نظری ندارم.. 

من هرچی میگم همون میشه اکثر مواقع.. بقیه میگن تو حس ششمت خیلی قویه.. دگ نمیدونم الان حس ششم واقعیه ی ...

فردا نتیجه خواستگاریم چی میشه؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من هرچی میگم همون میشه اکثر مواقع.. بقیه میگن تو حس ششمت خیلی قویه.. دگ نمیدونم الان حس ششم واقعیه ی ...

حس برتر درسته حاصل انرژی بالاست

خیلی مفصله...ولی اینکه آینده بقیه رو ببینی یه توهمه

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
اره ، مهاجرت داخل کشور

فردا نتیجه‌خواستگاریم چی میشه

بنظر منم حس ششم هرکس برای خودش درست جواب میده ، ولی بعضیا به حس ششم بقیه‌ام اعتقاد دارن

ما تو فامیلمون یکی ازدواج کرد خیلی پز میداد و کلا ی ادم دگ شده بود همون هفته اول ازدواج 

شوهرم اخرش شوهر اون اومده یکی بمیره ببین کی گفتم😐بقران همون شب متوجه شدیم بابای دختره فوت شد.. 

ب شوهرم میگم حرف زدنی مواظب باش واقعا