2777
2789

خانوما شوهرم تو این چهار سال ازدواج و چهار سالی ک نامزد بودیم تو مدت این هشت سال اصلاااااا بهم پول نداده یعنی من حسابم و کیفم همیشه خالیه.

با دوستام ک سالی یکی دوبار بیرون شاید برم هر چی ک بخورم همون لحظه باید زنگ بزنم و هزینه رو بگم شوهرم بزنه ب کارتم که حساب کنم.زیادم باشه غر میزنه همیشه ارزونترین چیزو انتخاب میکنم.سه ساله خرید نکردیم نه من نه خودش.پسرمم که یکسالو نیم شه داره لباسایی ک سیسمونی داده مادرم میپوشه ک خیلی کوچیکن.کلا دو سه بار تو این مدتی ک پسرم دنیا اومده براش لباس خریدیم که اونا هم کهنه شدن هم کوچیک.

بخدا ابروم رفته پیش دوستام و فکوفامیل خودم و فکوفامیل شوهرم.

فامیلای خودش همه شیک پوش و قرتی بخدا فقط در حال خریدن،اصلا اعتماد بنفس ندارم برم تو جمعشون .فکنید با ۲۴ سال سن مثل پیر زنا لباس میپوشم.خود شوهرمم ۳۰ سالشه.

کلیت زندگیمون خوبه،اخلاقش خوبه،باهم مهربون و خوبیم و زندگیمون خداروشکر بد نیست.ولی تنها چیزی که واقعا دیگه داره عذابم میده همین موضوع ک پول نمیده اصلا.

دستشم بخاطر ساخت خونه خالیه ولی کلا تو این هشت سال پول نداده.اگه قبلا میداد ولی الان بخاطر اینکه دستش خالیه نمیداد تحمل میکردم.

میخوام بهش بفهمونم و نفقه بگیرم و میدونم دعوامون میشه.چون میخواد بگه مراعاتم نمیکنی.ولی من دیگه نمیخوام مراعات کنم سنم کمه دلم میخواد مثل همسنوسالام بپوشم و‌بگردم.

با اینکه زندگیمون خوبه ولی اگه اذیتم کنه و پول نده میرم دادگاه و شکایت میکنم

بنظر شما چیکارکنم؟

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی میگی دستش خالیه و نداره از کجا بیاره بده وقتی نداره شکایت هم کنی نداره

آره ولی خب واقعا دیگه صبرم تموم شده

دستش خالیه ولی اگه بخواد میتونه ی مبلغ هرچند کمی بهم بده

ولی نمیخواد که بده

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️
آره ولی خب واقعا دیگه صبرم تموم شدهدستش خالیه ولی اگه بخواد میتونه ی مبلغ هرچند کمی بهم بدهولی نمیخو ...

بزار یه وقت که میدونی دستش بازتر شده وضعش بهتره صحبت کن بگو حالا که اوضاع بهتر شده بریم خرید 

اگه دیدی خساست میکنه و از زیرش در میره برو شکایت کن

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)