خانوما شوهرم تو این چهار سال ازدواج و چهار سالی ک نامزد بودیم تو مدت این هشت سال اصلاااااا بهم پول نداده یعنی من حسابم و کیفم همیشه خالیه.
با دوستام ک سالی یکی دوبار بیرون شاید برم هر چی ک بخورم همون لحظه باید زنگ بزنم و هزینه رو بگم شوهرم بزنه ب کارتم که حساب کنم.زیادم باشه غر میزنه همیشه ارزونترین چیزو انتخاب میکنم.سه ساله خرید نکردیم نه من نه خودش.پسرمم که یکسالو نیم شه داره لباسایی ک سیسمونی داده مادرم میپوشه ک خیلی کوچیکن.کلا دو سه بار تو این مدتی ک پسرم دنیا اومده براش لباس خریدیم که اونا هم کهنه شدن هم کوچیک.
بخدا ابروم رفته پیش دوستام و فکوفامیل خودم و فکوفامیل شوهرم.
فامیلای خودش همه شیک پوش و قرتی بخدا فقط در حال خریدن،اصلا اعتماد بنفس ندارم برم تو جمعشون .فکنید با ۲۴ سال سن مثل پیر زنا لباس میپوشم.خود شوهرمم ۳۰ سالشه.
کلیت زندگیمون خوبه،اخلاقش خوبه،باهم مهربون و خوبیم و زندگیمون خداروشکر بد نیست.ولی تنها چیزی که واقعا دیگه داره عذابم میده همین موضوع ک پول نمیده اصلا.
دستشم بخاطر ساخت خونه خالیه ولی کلا تو این هشت سال پول نداده.اگه قبلا میداد ولی الان بخاطر اینکه دستش خالیه نمیداد تحمل میکردم.
میخوام بهش بفهمونم و نفقه بگیرم و میدونم دعوامون میشه.چون میخواد بگه مراعاتم نمیکنی.ولی من دیگه نمیخوام مراعات کنم سنم کمه دلم میخواد مثل همسنوسالام بپوشم وبگردم.
با اینکه زندگیمون خوبه ولی اگه اذیتم کنه و پول نده میرم دادگاه و شکایت میکنم
بنظر شما چیکارکنم؟