2777
2789
عنوان

خانما آرامش زندگیم داره بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 20 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه شب ...دو شب ....یه هفته...بعدش شوهرم ک می‌دونه الکیه میاد جنگ و دعوا

فقط بهت میگم مجبور شدی هر شب برو . اجازه ندی خودش تنها بره وگرنه اوضاع زندگیتون بهم می‌ریزه خیلی. 

خودت را پرو بگیر بالشت بزار دراز بکش وسط شون . یا مثلاً به شوهرت بگو گشنه ته یا ..... . 

مثلاً من شوهرم خونه مادرش رودرواسی داشت باهاشون. مادرش هم حتی آب نمی‌آورد پذیرایی و غذا که پیشکش هیچ وقت مهمونمون نکرده. منم اصلا تا الان تو آشپزخونه شون نرفتم. شوهرم هر شب می‌گفت سر مسیرمون سری بزنیم بهشون مادرم دستور داده بیا ولی پذیرایی نکنه اذیت بشه.  قبل از اینکه بریم داخل میگفتم وای تشنه مه یا سرم درد می‌کنه چای می‌خوام. خلاصه جواب داد که سر مسیر بیرون رفتن سر نزنه بهشون. 

فقط بهت میگم مجبور شدی هر شب برو . اجازه ندی خودش تنها بره وگرنه اوضاع زندگیتون بهم می‌ریزه خیلی. خو ...

همه ی این کارو کردم .اتفاقا شوهرم چون دل منو بدست بیاره اونجا ک میریم هرکاری میکنم.مادرش که از خساست دلش نمیاد یه مرغ ساده درست کنه.....اگه شب یه چیزی درست کنه قشنگ سکته میکنه فقط و فقط از خساست ....اکثرا شب ها حاضری دارن مثل نون پنیر  نون و ماست.....نه اینکه وضع مالیشون بد باشه ها نه....وضع مالیشون خیلی خوبه فقط مادره خسیس هست یه خسیس وحشتناک .وقتی برمیگردیم من گشنه باید بخوابم دیگه۱شب کی می‌تونه آشپزی خونه...غذا هم هرچی از ظهر باقی میمونه می‌بره خونه مامانش اینا منم مجبورم خودمو با میوه اینا سیر کنم....