2777
2789
عنوان

خواهرم خراب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 64 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر و مادرت باید جلوشو بگیرن

حق داری ناراحت باشی از کاراش

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

وقتی خانوادت راضی هستند هیچ کاری نه از شما نه مشاور بر نمیاد 

متأسفم برای پدر و مادرت 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

اتفاقا کارت پدرو مادرت اشتباهه یعنی چی ول کن سرش به سنگ میخوره.پدر و مادر بچه رو باید آگاه کنن سخت نگیرم درسته ولی زمانی که بچه دست از پا خطا نکرده داره راه درست رو می‌ره.نه اینکه الان سیگار می‌کشه فردا گل پس فردا شیشه و چیزای دیگه.شما کاری نمی‌تونین انجام بدین تا زمانی که پدر و مادرتون هست.ولی از حق نگذریم پدر و مادرت هم دارن کوتاهی میکنن خدایی نکرده فردا دودش تو چشم خودشون میره

میتونم بپرسم کجا زندگی میکنید؟

من با 23سال سن جرعت هیچکدوم ازاینکارا رو ندارم

بابام بفهمه آتیشم میزنه قشنگ😐

من یادمه دوران دبیرستانم یبار بابام مچم رو گرفت تا 6 ماه گوشیمو ازم گرفتن ازهمه نظر محدودم کردن 

خواهر شما خیلی آزاده البته این نسل اینجوری شدن