2777
2789

دوسپسرم مریض شده ولی اخلاقش یجوریه که وقتی حوصله نداره نباید به پر و پاش بپیچی😁الان هی میخوام پیام ندم،میگم ناراحت میشه زشته اصولا باید پرسیده بشه،پیام هم میدم دیر جواب میده بهم برمیخوره😕صبح میزنم شب جواب میده🤕بهترین برخورد چیه؟؟

یه پیام بده حالشو بپرس تهشم بگو میدونم حال و احوال جواب دادن نداری بهتر شدی باهام تماس بگیر

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پیام بده حالشو بپرس تهشم بگو میدونم حال و احوال جواب دادن نداری بهتر شدی باهام تماس بگیر

اره دیروز ناراحت شدم دیر جواب داد گفت خواب بودم،امروز بهش پیام دادم گفتم پیام نمیدم که استراحت کنی فکرم پیش توعه🙂

تو پیام بده هر چقدم بداخلاق باشه ته دلش از اینکه حالشو پرسیدی خوشحال میشه.. اگرم خیلی تحویلت نگرفت ن ...

نه باهام خوب حرف میزنه،مهربونه، ولی میدونم وقتی حالش خوب نیست دوس داره تنها باشه منم معذب میشم 

نه باهام خوب حرف میزنه،مهربونه، ولی میدونم وقتی حالش خوب نیست دوس داره تنها باشه منم معذب میشم

خیلی به پر و پاش نپیچ ولی کلنم رهاش نکن

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

دیگ میشناسیس برخوردنت برا چیهتو وظیفتو انجام بده احوالپرسی و ابراز نگرانی کن ولی منتظر جوابم نمون

اهان اره دیگه من میشینم منتظر جوابش واسه همین بهم برمیخوره😅پس بفرستم منتظر جواب نباشم