2777
2789

گاهی ادم ب ی جایی میرسه ک هچ راهی براش وجود نداره انگار .همه چی بن بست میرسه .. از این درموندگیا خستم ...و بالاخره هر چی باشه اجنه بیشتر از ما ب  عالم غیب اگاهن ..و جن مسلمان هم ک ب خاد ب ادم کمک کنه هس ..و شنیدم ک اطراف ما زندگی میکنن و ی جا خوندم هر ادمی ی جن قرین خودش داره .البته درباره صحتش اطلاع ندارم ...کسی میدونه چطوری میشه با اجنه اتباط گرفت

بخدا کاملا جدید مسخره نکنین مرسی 

عوض میخان کاری براشون انجام بدی تا برات کاری انجام بدن بعضی دعا نویسا میرن یا تیکه نون خشک تو بیابون چله بر میدارن خودشون عذاب میدن با ادرارشون وضو میگیرن تا یه اجنه رو موکلشون کنن الکی نیس بیاد باهات دوست شه میدونی حتی سک.س با محارم هم جز کارشونه چون از نظر اونا هرچی بیشتر گناه کنی پیشتر به حرفت گوش میکنن ببین دیدم که میگم دعانویسای یه ودی بیشتر اینکارارو‌میکنم بنظرم هرکی موکل داره یه چیزی از زندگیشو فدا کرد تا اونا بهش وفادار بمون 

چکار کنم پس؟

خستم...

دختر مازندرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.