2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی قسط و قرض هامون زیاد شدم طاقتم کم شده نمیکشم ی دندان پزشک نمیتونم برم

تو شرایطی ک زن ها جامعه روز ب روز بهتر میشن من خسته تر و خمیده تر میشم خدایا میدونم هستی شکرت ولی خب یکم سختمه نگاه آدم هات ب خودم اذیتم میکنه

کنکورممم

همه چیز اون طور که میخوای رقم میخوره آهسته و پیوسته برو به حرفای دیگران توجه نکن فقط تلاش کن انقدر که حسرتی به دلت نشینه

از بازماندگان آبانم شعرم صدام جاودانم

من توی یه دانشگاه کوچیک تو یه شهر غریب دارم درس میخونم. بعضی واحدا ارائه نمیشه دیگه برامون(یعنی حذف شدن از سال جدید). منم ترمای قبل یکی از اون واحدا رو برنداشتم ولی همکلاسیام همه پاس کردن. این ترم هم یکیشو نتونستم امتحانشو پاس کنم🤦‍♀️

الان اون تعداد واحدم که مونده خیلی زیاده که بتونم تو سه ترم بعدی پاسشون کنم. همه رو باید الف شم که بتونم واحد اضافه بردارم ولی نمیشه

به این فکر میکنم که یه ترم بیشتر باید تو شهر غریب بمونم

یا از همکلاسیام عقب بیفتم عذابم میده

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
همه چیز اون طور که میخوای رقم میخوره آهسته و پیوسته برو به حرفای دیگران توجه نکن فقط تلاش کن انقدر ک ...

میخوام از فردا جدی شروع کنم هعییی🙂

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

بی پولی

قبول دارم همه چی سخته هرچقدر دست و پا میزنیم انگار دور تر میشیم ما پایین میریم و یه سریا بدون ذره ای حرکت به همه چی میرسن

ولی شما قوی بودی از حالا به بعدشم باش جا نزن و به کارو تلاشت ادامه بده

خیلی قسط و قرض هامون زیاد شدم طاقتم کم شده نمیکشم ی دندان پزشک نمیتونم برمتو شرایطی ک زن ها جامعه رو ...

اکثرمون همین هستیم چندین شیفت کار میکنیم ولی هیچی...

میدونم چقدر براتون سخته ولی امیدتون رو از دست ندید ادامه بدید اگه لازمه بیشتر وار کنید اتفاقای خوب از راه میرسه شک نکنید