2777
2789
عنوان

گودی جای خالبرداری

1837 بازدید | 21 پست

یک ماه پیش ۴ ۵ تا خال سطحی اندازه نوک خودکار بودنو با کوتر برداشتم جاشون الان مشخصه خیلی مثل جای جوشه بزرگ شده 

میره به نظرتون؟ چقدر دیگه باید حداقل صبر کنم؟ میترسم همینشکلی بمونه. نباید توو این یه ماهه ترمیم میشد؟

منم خال سطحی هامو برداشتم چنتا نسبتا اندازه ماش هم داشتم رو گردن  و رو گوشم رد همشون رفت مرتب زینک میزدم اما دوسه تا کوچیک داشتم اونارو دوبار رفتم سوزوندم اما هنوزم جاش سیاهه انگار تخلیه نشده بقیش ترمیم شد

💞👩🏻‍❤️‍👨🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام بردارم خال هامو از همین میترسم جاش بمونه بدتر تو صورتم خودنمایی کنه استاتر بی زحمت هزین ...

پماد لیدوکایین میزنن قبلش بی حس میشه متوجه دردش نمیشی من اول سال رفتم تقریبا ۱۲تا خال کوچیک بود۴۰۰گرفت

💞👩🏻‍❤️‍👨🏻
بله فقط زینک ...تقریبا یکی دوماه

الان ۷.۸ماهه جاش کاملا طبیعی شده ترمیم شده ولی اون دوتا خال کوچیکه رو اعصابمه بااینکه دوبار سوزوندم هم ب پیشنهاد دکتر مزو تراپی هم کردم اما هیچ افاقه ای نکرد خال برداری فقط برای خال های بزرگ خوبه بنظرم سطحی و کوچیکارو اصلا ازبین نمیبرع

💞👩🏻‍❤️‍👨🏻
الان ۷.۸ماهه جاش کاملا طبیعی شده ترمیم شده ولی اون دوتا خال کوچیکه رو اعصابمه بااینکه دوبار سوزوندم ...

واسه منم یکیش داره دوباره درمیاد 

بقیه شونم ردش خیلی مشخصه

پس منم امیدوار باشم تا یه ماهه دیگه برن؟😞😞 من ترمیم کننده سیگل میزنم فقط ۴ روزه اول زینک زدم

بمن گف سرم ویتامین سی هم بگیر پیدا نکردم فوم شست شوی ویتامین سی گرفتم ک اونم اصلا نساخت ب پوستم اتفاقا اون زینکه مهم تره زینک کلا ترمیم کننده ی خیلی قوی هستش اونو هرشب بزن 

💞👩🏻‍❤️‍👨🏻