2777
2789
عنوان

نظر برای رمانم ( دختر برنامه نویس)

76 بازدید | 10 پست

دوستان شما جای من بودید چی می نوشتید خواستید پارتم میزارم بتونید بهتر نظرتون رو بگید 

ی دختر برنامه نویس سر ی مسئله ای با بردارش دعواش میشه قهر‌ میکنه میره بیرون ی چندتا دختر پسر رو میبینه که دارن با لپ تاپ کار میکنن میره سمتشون ازش سوال میکنه دختر رو بیهوش میکنه میدزده کار پسر عمه اش 

خلاصه ی داستان هایی پیش میاد که من از شخصیت اصلیم دور میشم یعنی شما الان بیایید رمان منو بخونید می بینید هیچ ربطی به موضوع نداره من میخوام یجوری این شخصیت اصلیم رو بیارم تو داستان 

دوست دختر پسر عمه اش خیالاتی میشه ی دختر رو میبینه وسط جاده پسرعمه میره کمکش میکنه سوار ماشین میکنه که ببره بیمارستان بنظرتون این دختره رو شخصیت اصلیم بزارم یا نه تو دوراهی گیر کردم نمیدونم چجوری شخصیت اصلیم رو بیارم البته شما باید رمان منو بخونید متوجه بشید چی میگم 😢

کلاس داستان نویسی یا فیلمنامه نویسی رفتی؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تا اخر نخونده گفتم چ ربطی ب برنامه نویس بودنش داشت . فقط ابتدا اسم ی برنامه نویس اوردی و تمام . 

نظری ندارم چطور بیاری تو داستان بلد نیستم داستان نویسی

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
برای اولین بار رمان نوشتم 😑😂

اها،اگه علاقه داری بیرون برو دوره ببین

اگه استاد من ایده رمانتو میدید پارت میکرد🥲🤣

روی نوشتن کار کن و اگه علاقه شدید داری حتما حتما شبی چند خط بنویس از کار روزمرت یا خاطره ای چیزی

ولی اولین قدم برای نوشتن به فیلمنامه یا رمان ایده پردازی هست که چت جی پی تی می‌تونه کمکت کنه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

منم تا اخر نخونده گفتم چ ربطی ب برنامه نویس بودنش داشت . فقط ابتدا اسم ی برنامه نویس اوردی و تمام . ...

دختر عاشق برنامه نویسی هستش همین دیگه کلا بی ربط دارم مینویسم ی کاری باید بکنم ربط دار بشه روبیکا دری؟ ایدی چنلم رو بدم بخونی 

ولی همه خوششون اومده از رمان من احساس میکنم دیگه داره چرت میشه

دختر عاشق برنامه نویسی هستش همین دیگه کلا بی ربط دارم مینویسم ی کاری باید بکنم ربط دار بشه روبیکا در ...

اگه وقتم اوکی شد میگم بدی آی دیتو😘

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
اها،اگه علاقه داری بیرون برو دوره ببیناگه استاد من ایده رمانتو میدید پارت میکرد🥲🤣روی نوشتن کار کن ...

چرااا 😂😂

اعع راست میگی چت جی بی تی چرا به ذهن خودم نرسید 🤦‍♀️😂

کلا از موضوع داستان دور شدم مررسی من خیلی ایده پردازی میکنم مشکلم اینه که تو کاغذ نمینویسم هر چی به ذهنم میاد تو گوشی می نویسم همون لحظه می نویسم همون لحظه ام میزارم چنلم😂

اگه وقتم اوکی شد میگم بدی آی دیتو😘

https://rubika.ir/barnam_navis/FCHAAGDJEEJBJEH

این لینک چنلمه وقت کردی بخون حتمااا نظرت رو بگو دوست دارم نظراتتون بشنوم یچیزی از نظراتتون درمیارم یچیز خوب می نویسم😁

چرااا 😂😂اعع راست میگی چت جی بی تی چرا به ذهن خودم نرسید 🤦‍♀️😂کلا از موضوع داستان دور شدم مررسی م ...

چون بعضی قواعد رو رعایت نکرده بودی استاد فیلمنامه ام رو این چیزا حساسه خداروشکر درسم باهاش تموم شد من که جر خوردم سرش منتظرم ببینم نمره بهم میده یا نه🥲

اشتباه میکنی با گوشی می‌نویسی ،باید از کاغذ و قلم استفاده کنی تا راحت بهت حس بده،و اینکه کلا از چت جی پی تی ننویس یکم ازش ایده بگیر تا دستت راه بیوفته

چون بعضی قواعد رو رعایت نکرده بودی استاد فیلمنامه ام رو این چیزا حساسه خداروشکر درسم باهاش تموم شد م ...

برای اولین بار که معلوم خوب نمینویسم اصلا من نمیدونستم این چیزا اصولی هستن 😂🤦‍♀️

من تو روبیکا زیاد رمان میخوندم گفتم چرا من خودم رمان ننویسم چنل زدم رو شروع کردم به نوشتن نزدیک دوسالی هست رمانم رو مینویسم انقدر تنبلی کردم هنوز به ۱۰۰ پارت نرسیدم از این ور درس و امتحانات بعضی مواقع ام حوصله ندارم خلاصه بعد از دوسال تازه دارم میرسونم به ۱۰۰ پارت🤦‍♀️

اینجوری که من لفطش میدم فکنم ی ده سالی طول بکشه تموم بشه🤣🤦‍♀️

همین جوری عشقی رفتم رمان نوشتم ببین اول آخر رمانم مشخص نیست میخواستم چاپ کنم اینجوری که من دارم مینویسم فک نکنم چاپش کنن بعضی اوقات به سرم میزنه چنلم رو پاک کنم تو این دوسال من بالای هزار بار خواستم پاکش کنم ولی پاک نکردم ببینم دیگه داره زیادی چرت میشه پاکش میکنم