2777
2789
عنوان

تو رو خدا عمل بینی ها بیان

46 بازدید | 6 پست

خیلی پشیمونم عمل کردم 

دو هفته ست دلی مثل... پشیمونم قبلا جهرم خیلی بهتر بود 

الان شبیه تالاسمی ها شدم 

به نظرتون بهتر میشه 

شما هم اولش از چه تون ناراصی بودید 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
خیلی داغون بودم اولش بعدش اوکی شد خیلی راضیم دوسال از عملم میگذره

چرا اولش داغون بودی 

تو. رو خدا میگی 

چه شکلی شده بودی 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم از چه نظر اوکی نیستی؟ اگه سوراخاش یکیه، کج نیست، و منظورت اینه که بی رنگ و رو شدی اینا درست می ...

سوراخاش درسته، کج هم نیست 

آره بی روح شده صورتم خیلی باریک شده بینیم 

عزیزم، پشیمونی بعد از عمل بینی کاملاً طبیعیه، مخصوصاً توی دو هفته اول که هنوز ورم و کبودی‌ها هست و نتیجه نهایی هنوز مشخص نشده. خیلی‌ها توی این دوران حس می‌کنن که هیچ تغییری نکرده یا حتی بدتر شده، ولی این فقط بخاطر ورم و زخم‌های داخلی هست.

درسته که شاید بعد از عمل احساس کنی که بینی مثل قبلا نشده، ولی باید صبر کنی که ورم و تاثیرات اولیه رفع بشه. معمولاً بعد از حدود ۶ ماه تا یک سال نتیجه نهایی مشخص میشه. حتی کسایی که بعد از عمل ناراضی بودن، خیلی وقتا بعد از گذشت چند ماه نتیجه رو دوست داشتن.

حالا اگر از نتیجه ناراضی هستی، شاید بهتر باشه با جراح بینی خوب مثل دکتر موسی علی احمدی صحبت کنی و ازش راهنمایی بگیری. ممکنه یه سری اصلاحات جزئی نیاز باشه. 😊

پس صبور باش و به خودت زمان بده تا نتیجه نهایی رو ببینی! مطمئن باش بعد از یه مدت، وقتی ورم‌ها و کبودی‌ها کم شد، به بینی جدیدت عادت می‌کنی و حس بهتری پیدا می‌کنی. 🌸

عزیزم، پشیمونی بعد از عمل بینی کاملاً طبیعیه، مخصوصاً توی دو هفته اول که هنوز ورم و کبودی‌ها هست و ن ...

مممنون از راهنماییتون 🙏