2777
2789
نه فک نکنم فقط نوشته بود سبزواردندون های دوستت برنگشته؟

عجیبه آخه من یادمه دوستم مشهد انجام داده بود ، بازم شما از ۱۱۸ بپرسید 

نه برنمی‌گرده ، من خودم تهران ارتودنسی کردم اگر مراقبت کنی بعدش ، اصلا بر نمی‌گردن دندون ها

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

عجیبه آخه من یادمه دوستم مشهد انجام داده بود ، بازم شما از ۱۱۸ بپرسید نه برنمی‌گرده ، من خودم تهران ...

تا چند سال ریتینر داشتی ؟ میگن اگر ۵ سال یا همیشع باشه بهم نمیریزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا چند سال ریتینر داشتی ؟ میگن اگر ۵ سال یا همیشع باشه بهم نمیریزه

دقیقا چهار پنج سال استفاده کن و حتی بیشتر 

بذار دندون هات حسابی محکم بشن

من دیدم بعد دو سال برداشتن ، راه افتادن دندون ها

منم ۴/۵ داشتم

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

وای نگو اینطوریتوی فامیلهای ما کردن برنگشته بعد ۲۰ سالالبته دوسال رتینر همچین چیزی داشتن شما خودت ار ...

بله ارتودنسی کرده بودم ولی الان برگشته ولی نه مثله قبل ارتودنسیم،با اینکه قالب های که بهم دادن هم بعد از باز کردن ارتو میزاشتم

الان یکی از دوستامم دوباره ارتودنسی کرده

یکی دیگه از آشنایان هم که از وقتی میشناسمشون تا الان دندوناشون ارتودنسیه و قصد ندارن که بردارن

بله ارتودنسی کرده بودم ولی الان برگشته ولی نه مثله قبل ارتودنسیم،با اینکه قالب های که بهم دادن هم بع ...

یا خدا عزیزم ببین اون نگهدارنده باید ۵ تا ۱۰ داشته باشیش حتی تا اخر عمر تا وقتی باشه حرکت دندون ها محاله

یا خدا عزیزم ببین اون نگهدارنده باید ۵ تا ۱۰ داشته باشیش حتی تا اخر عمر تا وقتی باشه حرکت دندون ها م ...

بهم گفتن دوسال بزاری اوکیه🥲

انشاالله اگه بشه که بعد کنکورم دوست دارم دوباره ارتو کنم ولی هزینه ها خیلی رفته بالا

بهم گفتن دوسال بزاری اوکیه🥲انشاالله اگه بشه که بعد کنکورم دوست دارم دوباره ارتو کنم ولی هزینه ها خی ...

سلام. دکتر بیدختی کجا هست مطبش؟ درمانگاه بقیع الله در ماه دو روز میاد. مطب نداره؟ اگر شماره داری لطفا برام بفرست 

و ازش راضی بودی؟؟ 

دندونی کشیده نشد؟ من محولاتی رفتم گفت باید از اطراف ۴ تا دندون بکشی 

بهم گفتن دوسال بزاری اوکیه🥲انشاالله اگه بشه که بعد کنکورم دوست دارم دوباره ارتو کنم ولی هزینه ها خی ...

سلام. دکتر بیدختی کجا هست مطبش؟ درمانگاه بقیع الله در ماه دو روز میاد. مطب نداره؟ اگر شماره داری لطفا برام بفرست 

و ازش راضی بودی؟؟ 

دندونی کشیده نشد؟ من محولاتی رفتم گفت باید از اطراف ۴ تا دندون بکشی 

سلام. دکتر بیدختی کجا هست مطبش؟ درمانگاه بقیع الله در ماه دو روز میاد. مطب نداره؟ اگر شماره داری لطف ...

سلام عزیزم قبلاً که من میرفتم مطبشون  مشهد سناباد بود 

نه شماره ای ندارم

راستش راضی نیستم  من دقیقا زمانی رفتم که ارتودنسی مد شده بود و دکتر بهم نگفت بعد یکسال دوباره برا معاینه دندون برم و الان دندونام برگشته اما نه مثله اول