2777
2789
عنوان

برام دعاکنید نزدیک زایمانمه

208 بازدید | 31 پست

بخدا من هرچی خواستم تواین سایت ازبچه هاک دعام کنن براورده شده دعاکنید دخترم صحیح وسالم بغل کنم طبیعی زایمان کنم منم حین زایمان دعامیکنم دامن همه کسایی ک ندارن سبزبشه وهرکی هرمشکلی داره حل بشه  

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

انشالله تو هم دعا کن به زودی جدا شم

انشاالله هرچی به صلاحته همون برات رقم بخوره

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله دعا کن نی نی منم سالم ب دنیا بیاد

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

دعاکن خونه دار بشم.انشالله بسلامتی فارق بشی و نی نی تو بغل بگیری

اللهی امین که صاحب خونه بشی عزیزم ممنون

ایشالله به حق امام رضا سالم بغل بگیریش 

برای منم دعا کن مامان شم 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
ایشالله به حق امام رضا سالم بغل بگیریش برای منم دعا کن مامان شم

انشاالله بحق امام رضا دامنت سبزبشه بحق ام البنین

برای دختر من آوا هم دعا کن عزیزم ممنونتم انشالله به راحتی دختر قشنگت رو بغل میگیری .پیشاپیش هم تبریک ...

انشاالله دخترت صحیح وسلامت باشه سفیدبخت بشه

انشاالله بحق امام رضا دامنت سبزبشه بحق ام البنین

مرسی عزیزم🩵

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡