2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقدر خوشگلن و من نیستم

413 بازدید | 39 پست

چرا انقدر توی چهره آدما بی عدالتی شده... چرا بعضیا چشمای درشت، دماغ کوچیک، لبای کوچولو و پوست سرخ و سفید دارن، اما بعضیای دیگه کاملا برعکسن

اصلا وقتی با این آدما جایی هم میری قشنگ حس میکنی که همه توجهشون به اوناست. همه اونا رو بیشتر تحویل میگیرن و در مقابل به تو بی احترامی میکنن

چیکار کنم با قیافه م کنار بیام🥲😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دغدغه من موهامه

چرا همه موهای لخت و پر پشت و بلند دارن 

من موهام فر و وز و پف و کوتاهه و هیچ وقت بلند نمیشه چراااااااا😩مو خییییلی تو زیبایی تاثیر مثبت داره موهای صاف و پرپشت همیشه ادم مرتبه 

ای خدااااااااا😩

وای دغدغه من موهامهچرا همه موهای لخت و پر پشت و بلند دارن من موهام فر و وز و پف و کوتاهه و هیچ وقت ب ...

موهای منم همینه اخرشم باید برم کراتین کنم که میترسم بریزه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

عزیزم اصلا رو این چیزا که چرا این اونه چرا من نیستم زوم نباش 

خود من الکس الکی ذهن خودم رو منفی کردم با این چیزا 

الان پذیرفتم که تفاوت بین همه چیز وجود داره 

الان هم خیلی راحت میشه خیلی چیزها و درست کرد 

همش هم به عمل کردن و اینا نیست 

یه سری مراقبت های پوستی خودش یه پا عمل زیباییه 

من خیلی خوشگلم ولی زندگی خوبی ندارم واقعا خوشگلی دیگ اهمیتی نداره روی پرستیژت کار کن جایگاتو تو جامع ...

ولی یکی از چیزایی که تو جایگاه اجتماعی و پرستیژ تاثیر داره قطعا زیباییه

موهای منم همینه اخرشم باید برم کراتین کنم که میترسم بریزه

من دو بار رفتم خیلی هزینه برداره همش مراقبت میخواد اخرشم بعد چند بار رفتن حمام به مقدارش بر میگرده خسته کننده ست واقعا

عزیزم اصلا رو این چیزا که چرا این اونه چرا من نیستم زوم نباش خود من الکس الکی ذهن خودم رو منفی کردم ...

عزیزم من پوستم اونقدر بد نیست ولی مشکلم با اجزای صورتم و رنگ پوستمه

من دو بار رفتم خیلی هزینه برداره همش مراقبت میخواد اخرشم بعد چند بار رفتن حمام به مقدارش بر میگرده خ ...

اره ولی خب چه کنم خیلی وز شده دیوونه شدم اصلا نمیتونم حتی مدل بدم 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️