2777
2789
عنوان

خراب کاری کردم😔😔😔

256 بازدید | 18 پست

برای اولین بار خواستم برای مشتری لباس بدوزم خرابش کردم بنده خدا مشتریم خسارتم نگرفت انقدر ناراحتم نمیدونم چیکار کنم عذاب وجدان داره میکشم😔

اوایل پیش میاد...سعی کن پارچه های سنگین قبول نکنی....و اگ میتونی اون پارچه رو پیدا کن و براش بخر

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پیش میاد ،همه که توی اولین کارشون استاد نبودن،خودتو زیاد سرزنش نکن بجاش سعی کن بار بعدی مشکلی پیش نیاد♥️

هر وقت ناراحت شدی به این فکر کن که میلیونها سلول توی بدنت وجود دارن و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن تویی؛)

میخوای حرف و حدیث بعدا پیش نیاد عین همون پارچه رو واسه طرف بخر ، فامیل بود؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

خب گلم وقتی کاملا مهارت نداری قبول نکن اونقدر واسه بچه کوچیکا بدوز تا همه چیز دستت بیاد و حرفه ای شی

تقصیر اطرافیانمه همش میگن خوب میدوزی برای مشتری هم بدوز منم جوگیر شدم

[QUOTE=369105239]دیگه برا کسی نمیدوزم دارم سکته میکنم از خجالت[/QUOTنهایتش میتونی پارچه بگیری برای مشتریت که جبران بشه.این چیزیه که ممکنه برای همه پیش بیاد حیفه خیاطیو کنار بذاری

هر وقت ناراحت شدی به این فکر کن که میلیونها سلول توی بدنت وجود دارن و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن تویی؛)

خب برای شروع کار به مشتری بگو چون شما جزو اولین مشتری های من هستید من با 30 الی 40 درصد تخفیف کار رو براتون آماده میکنم

اگر هم راضی نبودید هزینه ای دریافت نمیکنم

که از اول مشتری بدونه که ممکنه کارش خوب از آب در نیاد

و اگر هم خوب از آب دراومد قراره با یه هزینه ی کم لباس رو تحویل بگیره

اینطوری یا مشتری کلا منصرف میشه کار رو تحویلت نمیده یا  با رضایت کامل کار رو بهت تحویل میده

با خودش میگه نهایت خراب کنه در عوض اگه هم خراب نکرد قراره کلی بهم تخفیف بده

وقتی که حسااااابی سرت شلوغ شد و دستت راه افتاد و حسابی کاربلد و حرفه ای شدی اون وقت دیگه تخفیف رو از کارت بردار و کارهای خاص قبول کن با هزینه هایی که برای خودت بصرفه

همه که از اول حرفه ای نبودن

بلاخره باید از یه جایی شروع کنی