2777
2789
عنوان

کلاه گیس بلند و زیبا 📸

249 بازدید | 2 پست

کلاه گیس فوق العاده زیبا و بلند با رنگ طبیعی و بالیاژ ملایم در قسمت پایین مو. برای جشن عروسی از ترکیه سفارش دادم‌ و یک بار استفاده کردم و کاملا ازش مراقبت شده. با نو هیچ فرقی نداره‌. قد مو بلند و ۷۵ سانته و یه‌موج ملایم پایین مو داره.

جنسش با موی طبیعی فرقی نمیکنه و قابل حرارت و شستشو هست و اصلا قابل مقایسه با جنس های بازاری ایرانی نیست. روی سر اصلا مشخص نیست که کلاه گیسه.

واقعا زیباییش در واقعیت خیلی بیشتر از توی عکس هست.

قیمتش رو با تخفیف میذارم و نصف قیمت بازار قرار میدم. الان توی بازار این جنس و مدل کار هفت تومن به بالاست. با نهایت تخفیف ۳۲۰۰ تقدیمتون میشه.

عکسشو بذار

عزیزم خیلی تلاش کردم عکسش رو بارگذاری کنم‌ اما سایت بارگذاری نمیکنه‌مثل اینکه. اگر خواستین عکساش رو ببینید، بفرمایید تا آیدی ایتا یا تلگرامم رو بدم خدمتتون و عکساشو ببنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.