2777
2789
عنوان

برای گرفتن طالع دو نفر اگر یکی از اونا بچه واقعی اون مادر نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 20 پست
نه نمیخوام تبلیغ بشه

فقط حضوری قبول میکنه؟

میخوام زبانبند بگیرم خیلی کارم گیره در دهن دشمنام ببندم

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...

فقط حضوری قبول میکنه؟میخوام زبانبند بگیرم خیلی کارم گیره در دهن دشمنام ببندم

زبان بند نمینویسند

برای بستن زبان دشمن ایه و جعلنا من بین ایدیهم سدا و من خلفهم سدا فاغشیناهم فهم لا یبصرون رو بخون

تو سوره یاسین هست،چشماشون بسته میشه بگو خدای چشماشونو روی بدی هام ببند،قبل اینکه بری اون مکان بخون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زبان بند نمینویسندبرای بستن زبان دشمن ایه و جعلنا من بین ایدیهم سدا و من خلفهم سدا فاغشیناهم فهم لا ...

هزار بار خوندم بازم پشت سرم تهمت دروغ میگن هیچ مرگشونم نمیزنه

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...

مادر شناسنامه ایش هست ولی مادر واقعیش نیستتاثیری داره

نه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خیلی ممنونمشما در این زمینه اطلاعات دارید؟

نه زیاد ولی تا جایی که میدونم همینه اسم مادر باشه اگه نباشه میگن آدم وهوا

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم