2777
2789

باید چیکار کرد؟باید چجوری طالعشون رو گرفت؟یکی از طرفین واقعا راضی نیست و وقتی با اسم شناسنامه ای مادر فعلی اون طرف طالع رو میگیریم گفتند یکی از طرفیت راضی نیستن،یعنی درست گفته،یعنی اسم مادرشناسنامه ایش تاثیری داره؟یا حتما باید اسم مادر واقعی طرف باشه

مهربونای سایت مامانم مریضه 

رو تخت بیمارستانه 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت شِفا و سلامتی 

برای مامانم بخونه و هدیه کنه به نرجس خاتون مادر امام زمان 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی 🌹🌹🌹

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

کجا طالع گرفتی معتبره؟

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهربونای سایت مامانم مریضه رو تخت بیمارستانه لطفا هر کس از ته دلش راضیه ۳ مرتبه سوره حمد به نیت شِفا ...

سلام خوندم براشون ان. شاالله شفا پیدا کنند

شما هم لطفا برای خوشبختی من دعا کنید

از اسم حوا استفاده میکنن یکی طالع بینی یهو د به من گفت از اسم مادر حضرت موسی استفاده میکنن برای وقت ...

اسم حوا مگه تاثیری داره برای طالع گرفتن؟

اسم مادر حضرت موسی؟میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟

از اسم حوا استفاده میکنن یکی طالع بینی یهو د به من گفت از اسم مادر حضرت موسی استفاده میکنن برای وقت ...

شماره ای پیجی چیزی نداره؟

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...

پس اسم مادر شناسنامه ای الانش تاثیری ندارع درسته؟ولی این بچه رو از نوزادی بزرگ کردند

مادر شناسنامه ای باشه باشه بعد اگه نمی‌دونید میگن مثلا فاطمه دختر آدم وهوا بعد استخاره وا میکنن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم