2777
2789
عنوان

تا حالا گفتین چی فکر میکردم چی شد

64 بازدید | 11 پست

؟

خودم 

یکیش اینکه همیشه فکر میکردم دخترم یه دختر خوبی خواهد شد 

الان کاملا برعکس شده

یه دختر گستااخ و عصبی و نامهربان و سنگدل وبددددد

هیچ وقت فکر نمیکردم یه روزی بیام و جلوی همه بگم از دخترم بدم میاد

تو رو خدا نصیحت و راهنمایی نکنید لطفااا 

در مورد خودتون بگید مورد منو ول کنید

دلم برات تنگ شده حسین

همیشه فکر میکردم از لحاظ درسی یه آدم موفقی میشم و به اون چیزایی که میخواستم میرسم

ولی نشد که بشه🥲

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

آره

بچه داری، ازدواج، برگشتن به شهر پدر و مادرم و...

هیچ کدوم بد نیستن الان ولی خب شبیه رویاهامم نیست

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرهبچه داری، ازدواج، برگشتن به شهر پدر و مادرم و...هیچ کدوم بد نیستن الان ولی خب شبیه رویاهامم نیست

منم خیلی چیزا رویاهام نیستن

ولی مورد دخترم بیشتز از هر چیزی عذابم داد

دلم برات تنگ شده حسین

منم خیلی چیزا رویاهام نیستنولی مورد دخترم بیشتز از هر چیزی عذابم داد

چند سالشه؟

دوره نوجوانی خیلی گستاخ و سرکش میشن، دوباره درست میشه.

سعی کن رفیقش باشی، ازش سوال نپرسی و پاپیچش نشی. میدونم سخته ها، ولی برای بهبود رابطه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
میتونی به خواسته هات برسییکی رو میشناسم بعد از ۲۴ سالگی رفت دانشگاه و الان موفق شده واقعاتو هم میتون ...

اتفاقا دانشجو هم هستم ولی تو کارام گره افتاده 

حوصله ی درس هم دیگه ندارم واقعا

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
چند سالشه؟دوره نوجوانی خیلی گستاخ و سرکش میشن، دوباره درست میشه.سعی کن رفیقش باشی، ازش سوال نپرسی و ...

۱۸

نه دیگه هیچی جواب نمیده

قطع امید کردم ازش

نمیخوام چشم به چشش بیوفته انقد دلم ازش پره

مگه میشه یه دختر انقدر بی وفا و نامهربون باشه؟؟؟

باورم نمیشه

دلم برات تنگ شده حسین

۱۸نه دیگه هیچی جواب نمیدهقطع امید کردم ازشنمیخوام چشم به چشش بیوفته انقد دلم ازش پرهمگه میشه یه دختر ...

میدونم که حرفات از ته دل نیست.

آره میشه. تو یه سنی بچه ها پدر مادراشونو موجودات اضافی و رو مخ و گیری میبینن که اصلا دلشون نمیخاد باهاشون وقت بگذرونن.

درکش کن و کنار بیا باهاش تا کم کم شرایط خوب شه. خودتو بذار جاش