2777
2789

مدیر مدرسه هستم بچه ها متفاوتن بعضیا شرایط مالی اوکی بعضیا افتضاح ،یه معلم هست که خیلی اوضاع مالیش خرابه همسرش بیکاره و خودش خرج خونه رو میده یه روز برام درد دل کرد خیلی ناراحت شدم ولی درک نمیکنه بچه ها رو ،ایشون معلم دو تا درس هستند درسی که تخصصش هست هیچ ،درسی رو که تخصصش نیست رو کار نمیکنه همش یا میخواد درس علوم که تخصصشه رو کار کنه یا کارای مسخره دیگه ، حالا این بنده خدا از اول سال به همه ی کلاسا میگه فردا غذا درست کنید بیارید یه روز میگه فردا غذای سنتی بیارید یه روزم میگه برا یلدا همه چی بیارید فست فود بیارید اونایی ندارن واقعا اذیت میشن دفعه قبل بهش گفتم خانواده چند نفر راضی نیستن نگید پول بذارید فلان چیز رو بخرید، حالا باز رفته برنامه ریزی کرده و بعدش اومده به من گفته که من به بچه ها گفتم سر زنگ فلان یه لقمه بیارید بخورید حالا مادرای دو تا دانش اموز نیازمند به من تلفن کردند یکیشون الکی گفت که دخترم به پیتزا حساسیت داره و خانم گفته فردا حتما همتون پیتزا بیارید،یکیشون هم گفت خدا شاهده دخترم هر روز بدون صبحونه میفرستم من از کجا بیارم منم بهش گفتم نیازی نیست من درست کردم فردا بهشون میدم و الان دارم پیتزا میپزم ،و اینقدر ناراحت شدم از کار این معلم نمیدونم فردا چی بگم بهش که دست بکشه از کارش و بفهمه که کارش درست نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه عجیب.شما به عنوان مدیر محکم برخورد کنیذ.‌اداره و خانواده ها و همه هم پشتتون هستند .‌فردا اجازه ند ...

سابقم هشت ساله  سال قبل با ایشون بودم یه مدرسه دیگه همین برنامه ها رو اونجا هم داشت با اینکه مدیر سختگیری داشت اما ایشون کار خودش رو میکرد

کارش غیر قانونی غیر حرفه ای و غیر اخلاقی هست .تذکر بدید و کوتاه نیاید در این مواقع  پیش میاد اولیا با اداره هم تماس میگیرن و اعتراض می کنن پس بهتره شما هم حتما بهش بگید

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
چرا خودش که وضع مالی خوبی نداره که بیشتر باید درک کنه بچه ها رو..شما مدیری باید جلوی این چیزا رو بگ ...

مقطع راهنمایی هست منم از شما نظر خواستم که چجوری قاطعانه بهشون بگم که نه بهش بربخوره نه دیگه تکرار کنه 

سابقم هشت ساله سال قبل با ایشون بودم یه مدرسه دیگه همین برنامه ها رو اونجا هم داشت با اینکه مدیر سخ ...

نه برخورد کنید.‌

اگه فکر میکنید مسئله ساز شده.‌البته توهین و اینا نباشه با جدیت . 

به هرحال قراره همو ببسنید محیط کارتون رو متشنج نکنید ولی محترمانه فردا صبح قبل شروع کلاس باشون صحبت کنید خیلی قاطعانه. و بگید از طرف ۶م خانواده ها هم اداره اخطار میگیرید. 

پیتزا بیازن مدرسه که چی بشه مثلا. بگو به جاش؟کارای فرهنگی بکنه. همون درس کار و فناوری خودش خیلی جالبه.

ب بگید از ظرف اداره گفتن درس رو جدی بگیرید

مقطع راهنمایی هست منم از شما نظر خواستم که چجوری قاطعانه بهشون بگم که نه بهش بربخوره نه دیگه تکرار ک ...

مدیر مدرسه ما خیلی کاری ب همکارا نداره ولی معاون مساله ایی باشه در خفا محترمانه تذکر میده .حالا شما هم باید این کارو کنید

لطفا لایک نکنید .سپاس