2777
2789
عنوان

لطفا بگین حلاله یا حروم

197 بازدید | 19 پست

سلام بچها من تازه ناخنکاری رو شروع کردم چند ماهه و تو سایت آگهی زدم مشتری پیدا کردم

تو آگهی زده بودم مدل میخوام

وقتی مشتری اومد سالن حین کار پرسید چند ماهه کار می‌کنی گفتم۵ماهه و فهمید ک تازه کارم 

تاره من قیمتو کمتر بقیه جاها زده بودم

برا مشتری کارشو انجام دادم یه هفته بعد هی پیام داد ک لاکم لب پر شده فلان بیسان با طلبکاری

گفتم باشه بهش نوبت دادم رایگان درسش کنم براش 

من بهش نوبت دادم این خانم نیومد و حتی جواب زنگم نداد سه چهار ساعت بعد تازه پیام داده من امروز نتونستم چهارشنبه ساعت۵ میام

خودش ب خودش نوبت داد😶منم زورم گرفت گفتم رفتم آرایشگاه مشتری کنسل کردم ک‌ شما نیای من چهارشنبه نوبت ندارم

بعد الان اومده وایساده حرف زدن ک من حلال نمیکنم خدا میبینه من راضی نیستم فلان بیسان

بنظر شما الان این پول حرومه یا حلال

خب منم هم وقت گذاشتم هم درصد سالن میدم نوبت مشتری کنسل کردم بخاطر این خانم..

حلاله 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان