2821
2789
عنوان

نمیدنم باردارم یا ن

398 بازدید | 66 پست

سلام ب همه،بچه ها من تا قبل از این دوماه اقدامم پریودم ۲۸تا۳۰روزه بود تقریبا منظمم،ولی ماه قبل ک اولین ماه اقدامم بود چهارپنج روز جلو انداختم،امروزم ک روز۳۱سیکلمه هنوز پریود نشدم و اینم بگن ک من همیشه یک یا دور قبل پریودم لک قهوه ای میدیدم الان لکم ندیدم،دیگه براتون بگم ک من روز نوزدهم تخمکگذاریم بود و من همون روز اقدام داشتم ،و دیروزم فقط ی قطره صورتی رنگ لک دیدم،خب حالا خانم دکترا بگید من باردارم یان،الانم بیبی مارک رز زدم منفی بود.راستی علائم ندارم اصلا،البته هیچوقت پریودامم علائم خاصی نداشته فقط همون رز یکم خفیف دل درد دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم این ماه این مشکلو داشتم که با دمنوش درست شد...ولی دکترم ک رفتم گفت بخاطر آلودگی شدید هوا اختلالا ...

خب شاید باورت نشه من یکماه بیرون نرفتم بخاطر همین الودگیا

عزیزم انشاا... باردار باشی ولی جا بذار برای اینکه باردار نباشی انشاا.. بزودی باردار میشی

صبرم کمه خیلی ،از بلاتکلیفی بدم میاد اگه نیستم خب پری شم راحت شم دیگه 😢😢😢😢

دوسه روز دیگه صبرکن دوباره بی بی چک بذارولی ازمایش خون مطمئن تره.اقدامت یکم دیربوده نوزدهم 

اره خب تخمکگذاریم دیر بود خیلی الان دقیقا دوازده روز از اقدامم میگذره