2777
2789

پودر کیک رشد 😁😁😁😉😉

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو لیوان ارد یه لیوان شکر نصف لیوان شیر و روغن بکینگ پودر وانیل و افزودنیهای دلخواه

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏
پودر کیک بن سا کاکائویی با سس شکلاتی محشره اینقد طعمش عالیه ک نگو

ااااا جدی.؟؟؟؟ برم بخرم پس. چنده.؟

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
فک کنم 6500 باشه یا کمتر

تازه باید ۴ تا تخم مرغم بهش اضافه کنی 😂😂😂😂😂

چه خوش قیمت رشد ۱۰ تومنه

من چندساله پودر کیک نمیخرم خودم تو خونه درست میکنم عالی تر از هزارتا پودر کیک میشه.بدون شیر و روغن کیک اسفنجی درست میکنم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
کیک اسفنجی بدستور بگو

6تا تخم مرغ رو با نصف قاشق چای خوری وانیل هم میزنیم تا حجمش دوبرابرشه یک لیوان شکر اضاف میکنیم و هم میزنیم .یک ونیم لیوان ارد که 3بارالک کردیم با یه قاشق غذا خوری وانیل طی 3 مرحله اضاف میکنیم.کف قالب رو چرب میکنیم اما دیواره ها رو نباید چرب کرد

من تو قابلمه درست میکنم و دم کنی میزارم .شعله پخش کن میزارم و زیر گازو کم میکنم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢