من سپتوم رحمم رو هفته پیش جراحی کردم بعد از کلی داستان
گفتم تجربیاتم رو بگم تا اونایی که مشکل منو دارن کمکی بشه بهشون
این جراحی اصلا جراحی سختی نیست ، دکترتون اگه پولکی نباشه و کاربلد باشه خیلی راحت انجام میشه، من اول رفتم پیش ام لیلی ربانی ، برام سونو چهار بعدی نوشت، کلینیک رویان انجام دادم. پیشنهاد هم میکنم اگه عکس رنگی و سونو خواستین به مراکزی مثه رویان و ابن سینا و... انجام بدین . چون این جور جاها با این مسائل آشنا هستن و چیز عجیبی نیست براشون. بعضی مراکز اصلا آشنا نبودن با سپتوم. دکتر ربانی هم از اوناست که بری مطبش یهو ۲-۳ تومن پیاده میشی ، اجازه میگیره ازت برای پاپ اسمیر و تست های دیگه. دکتر خوبیه، صبور و مهربونه، اما پولیه .
منو ارجاع داد به آصف جاه. گفت سپتومت خیلی بلنده و تا واژن کشیده شده. آصف جاه هم بعد از چندماه که نوبتم شد گفت صد میلیون هزینه جراحی میشه
بعدش رفتم پیش دکتر چوبساز اونم منو ارجاع داد به دکتر انسبه شاهرخ تهرانی نژاد، خیلی سرشون شلوغه هم گاندی بودن، هم مطبشون توی بلوار کشاورز فک کنم نیکان هم هستن و شنبه ها رویان. بعد از کلی معطلی توی رویان بهم وقت دادن برا عمل و گفتن توی سه مرحله جراحی میکنم .
با دکتر بختیاری قلعه هم صحبت کردن ، گفتن حداقل دو مرحله رو داره . ایشون نیکان جراحی رو انجام میدادن.
اولش خیلی دلم نبود که رویان انجام بدم ، یک روز قبل از عمل رفتم اونجا برا تشکیل پرونده، با مشاور و متخصص بیهوشی هم یه جلسه میذارن و نکات لازم رو برای عمل میگن و میری تا روز بعد برای عمل
روز عمل هم یه پرستار از اولش باهام بود تا زمان مرخص شدن. خدا رو شکر توی همون جراحی اول مقدار زیادی از سپتوم رو برداشتن و گفتن یه مرحله دیگه مونده که خیلی کمه.
هزینه عمل هم توی تاریخ ۲۲ دی ۱۴۰۳ انجام دادم ۶/۷۰۰ شد با دارو و چیزای دیگه حدود ۸/۵ میلیون
الان هم یک هفته از جراحیم گذشته، درد که اصلا نداشتم. خونریزی تا ۴ روز هم یه مقداری داشتم. با خونریزی پریودی فرق داره. از روز پنج لکه بینی بود
اگه سوالی داشتین در خدمتتون هستم