2777
2789
عنوان

من پنج ماهه نامزدم کردم هنوز دقیق حقوقش رو نمیدونم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 71 پست
بالاخره اول برا آشنایی باید میپرسیدی یا چطور شده حتی خانوادت هم نپرسیدن

پدرم خودش وضع مالیش خیلی خوبه 

کفتم جنبه خوبی نداره بپرسم فقط پدرم گفت وضع مالیت گفت خوبه خداروشکر مقدار نگفت

کاربر قدیمی هستم💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیزنه😂گفتم صیغه فقط واسه آشنایی اخلاق و ایناس نمی‌ذارم دست بزنه در حد بغل فقط

شما بپرس ، اگه گفت برا چی میپرسی بگو چون قراره همسرت شم. و زندگی مشترک قراره داشته باشیم.

خو شغلش چیه ک حدودی بگید .بعدم این مسائل اصلا شوخی بردار نیست .کامل و واضح بپرسید میزان حقوق و چیزای ...

تا الان خوب بوده 

از بچگی پنهانی دوسم داشته همسایه خونه مادربزرگش بودیم 

مواقع عصبانیت هیچی نمیگه بارها دیدم فقط راه میره عصبانیتش فروکش کرد حرف میزنه 

رمز گوشیشم تاریخ تولد خودمه چند سال پیش از دخترداییش که دوستمه پرسیده بود😂

در کل تا حالا موردی نداشته

کاربر قدیمی هستم💕
میپرسم ولی مستقیم نه جنبه خوبی نداره

چرا عزیرم .مگه برای ازدواج و زندگی نباید همچی از شرایط بدونیم ؟؟ شاید شرایط حقوقش اصن کفاف زندگی نباشه 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

چرا عزیرم .مگه برای ازدواج و زندگی نباید همچی از شرایط بدونیم ؟؟ شاید شرایط حقوقش اصن کفاف زندگی نبا ...

ددر ظاهر مشخصه که وضعش خوبه واسه همین تا الان نپرسیدم

کاربر قدیمی هستم💕
حفوقش نمیدونی😂😂

براش شوهرتون و پسر عموش چون شریکی هستند و میگید خیلی بزرگه فکر کنم حدود ۱۰۰ خودش تنها گیرش بیاد شایدم بیشتر نمیدونم دقیقشو . 

چون دوست داداشم شغل دولتی داشت که حدود ۳۰ تومن درآمد داشت از اون استعفا داد اومد این فروشگاهشم زیاد بزرگ نیست