2777
2789
عنوان

من پنج ماهه نامزدم کردم هنوز دقیق حقوقش رو نمیدونم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 71 پست
مستقیم ازش بپرس تعارف نداری ک . همونطور ک اون مستقیم ب تو دس میزنه.

احیانا کاربر مرد نیستی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو شغلش چیه ک حدودی بگید .

بعدم این مسائل اصلا شوخی بردار نیست .

کامل و واضح بپرسید 

میزان حقوق و چیزایی که داره چیه .

یسری سوال هم بپرس تا شخصیتش دستت بیاد .

مثلا اگه ناراحت بشه یا عصبانی بشه عکس العملش چیه .

تعریفش از خیانت چیه 

دسترسی ب گوشی موبایل همدیگرو رو تا میزانی ک واست اهمیت داده بیان کن . 

استقلال مالی فکری هرچیزی ک الان برات مهم هست و فکر میکنی ک بعد ها برات ممکنه مسئله ایجاد شه 

کم کم بگو بهش ببین مزه دهنش پچیه

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

احیانا کاربر مرد نیستی

منم همین فکر رو میکنم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

باید بپرسی دقیق و مستقیم 

مردا نخوان بگن خیلی راحت جوابتو نمیدن 

اونوقت مجبوره بگه که مثلا از عهده یه رفاه نسبیه کامل برمیام و بالاخره یه توضیحی بده ولی کلا در موردش حرف نزنی ممکنه تو زندگی هر چی تو بخوای نه بیاره یا سخت پول بده 

چرا چون وعده و قولی در این مورد نداده

منم همین فکر رو میکنم

کامنت اولشم چرت و پرت بود😏

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

مشکل از قیافه شما نیست مشکل از ذات همسرتهوگرنه کایلی جنر زنش باشه باز وضعیت همینه

اره اینم هس. من سبزه هستم. همش چشمش خیره به زنای سفیده. هرچقدرم میگم بچه دارشیم میگه نه هیچوقت. 

اگه لپازم خانگی داره حداقل ۵۰ 

عکس پروت خیلی نازه ایکاش منم به این زیبایی بودم اونوقت همسرم انقدر عذابم نمیداد و همیشه ترس از دست د ...

هیچ انسانی زشت نیست 

اگر همسر شما قدرتو نمیدونه تقصیر اونه ادمت اشتباهه 

مگرنه هر مردی باید بابت اینکه حتی خانمش فقط بهش فکر هم کنه قدردان باشه

کاربر قدیمی هستم💕
اره اینم هس. من سبزه هستم. همش چشمش خیره به زنای سفیده. هرچقدرم میگم بچه دارشیم میگه نه هیچوقت.

کور بود وقتی گرفتت؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵