2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زبان و ادبیات انگلیسی

اگه بری تو موسسات تدریس کنی فرقی با غیر انتفاعی نداره که!

آزمون بخوای بدی هم دبیری زبان میری که فایده نداره این مدرک

اگه ارزونه و فرصتشو داری برو ولی فکر نکنم زیاد به کارت بیاد

اگه بری تو موسسات تدریس کنی فرقی با غیر انتفاعی نداره که!آزمون بخوای بدی هم دبیری زبان میری که فایده ...

تمام موسسه ها ttc میخان که اونم هزینش مثل همینه من قبلا تو یه موسسه زبان معروف کار میکردم ولی حقوق معلم ها واقعا کمه چون اینجا مثل تهران حقوق نمیدن امروز دیدم جهاد دانشگاهی برای اموزگاری دوره گذاشته از طرفی ما معلم زیاد اشنا داریم و هر جا من سپردم گفتن باید بلد باشی درس هاشونو و زبان هم نمیخوام درس بدم ازمون دبیری هم هر سال میزنه ۳ نفر نیرو نیخاد دوتاشون مردن😁

اگه بری تو موسسات تدریس کنی فرقی با غیر انتفاعی نداره که!آزمون بخوای بدی هم دبیری زبان میری که فایده ...

گفتم اگر این دوره رو برم حداقل هم میتونم شاگرد خصوصی بگیرم هم میتونم از تابستون سال بعد بیوفتم دنبالش که ببینم مدرسه اموزگار میخاد یا نه

تمام موسسه ها ttc میخان که اونم هزینش مثل همینه من قبلا تو یه موسسه زبان معروف کار میکردم ولی حقوق م ...

آره حقوقش کمه،حتی رسمی ها هم حقوق آنچنانی ندارن

اگه میتونستی جایی مترجم بشی بهتر بود

آره حقوقش کمه،حتی رسمی ها هم حقوق آنچنانی ندارناگه میتونستی جایی مترجم بشی بهتر بود

خیلی سخته و دروغ چرا اونقدر زبانم خوب نیست من فقط یه مدرکی گرفتم داشته باشم