2777
2789

سلام بچه ها خوبید من عقدم و چند ماه دیگه عروسیمه و می‌خوام سریع اقدام به بارداری کنم دکتر این قرص رو برام نوشته قرص کوالی فول دکتر گیل هرکس هرچیزی درموردش می‌دونه میشه بهم بگه می‌خوام ببینم مشکلی نیست از الان مصرف کنم چون روش نوشته سه ماه قبل از اقدام و من ممکنه تا یک سال دیگه بخام اقدام کنم ممنونم

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

عزیزم دکتر بهم گفته تنبلی داری پیدا میکنی

سه سال با نامزدم دوست بودم و یک سال و چند ماهه عقدم 

خودش و خانوادش رو میشناسیم و واقعا خوب هستن ینی انگار خدا خیلی دوسم داشته و کلا خداروشکر زندگی خوبی داریم اما از وقتی دکتر گفته تنبلی داری پیدا میکنی ی روز خوش ندارم😔🥺خودم و نامزدمم عاشق بچه ایم همش دغدغم اینه نکنه نینی ب دنیا نیارم

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.