2777
2789
عنوان

ویرووس جدید آفت دهان

212 بازدید | 14 پست

دوستان کیا این ویروس و گرفتن ؟! 

من تقریبا یه هفته سردرد داشتم بعد دو سه روز تب و لرز کردم بعدش دهنم و گلوم پخت و آفت زد🥺🥺

دکتر هم رفتم دوبار گفتن ویروسه

دارو هم دهانشویه و پماد تریادنت داد دکترم که دارم استفاده میکنم

خواستم ببینم کسی تجربه ای درباره این ویروس داره ؟ 

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره منم الان تو این وضعیتم

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه شمام گرفتی ؟میشه علائمتو بگی ؟!

دقیقا همینا که گفتی داخل دهانم انگار میسوزه نمیتونم هیچی بخورم

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
دقیقا همینا که گفتی داخل دهانم انگار میسوزه نمیتونم هیچی بخورم

وایی خیلی بده🥺

من نه میتونم درست حسابی حرف بزنم نه چیزی بخورم

حتی آب دهنمم که قورت میدم درد و سوزش دارم☹️☹️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند روزه مبتلا شدی ؟! بعد اینکه دارو چی استفاده میکنی ؟ ببخشید سوالام زیادن😅

از پنجشنبه تاالان

دوتا پنی سیلین زدم دوتای دیگه نمیدونم چی بود

ستریزین و دیفن هیدرامین.... 

وایی خیلی بده🥺من نه میتونم درست حسابی حرف بزنم نه چیزی بخورمحتی آب دهنمم که قورت میدم درد و سوزش دا ...

منم دو روز اول تلفنم رو نمیتونستم جواب بدم نوشتاری حرف میزدم

از پنجشنبه تاالاندوتا پنی سیلین زدم دوتای دیگه نمیدونم چی بودستریزین و دیفن هیدرامین....

به من پنی سیلین ندادن

پیروکسیکام و بتامتازون زدم از هر کدوم دوتا

داروهامم آموکسی کلاو و شیاف دیکلوفناک🥺

ولی واقعا بد دردیه منم دقیقا از پنجشنبه تا حالا درگیرم

شما هم تب کردی قبلش ؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دو روز اول تلفنم رو نمیتونستم جواب بدم نوشتاری حرف میزدم

خدا واسه دشمن آدمم نیاره یعنی☹️

انشالله زودتر خوب میشی عزیزم🙏🏼❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به من پنی سیلین ندادنپیروکسیکام و بتامتازون زدم از هر کدوم دوتاداروهامم آموکسی کلاو و شیاف دیکلوفناک ...

بله تب داشتم ولی بیشتر لرز میکردم

خدا واسه دشمن آدمم نیاره یعنی☹️انشالله زودتر خوب میشی عزیزم🙏🏼❤️

آمین عزیزم به همچنین

قربونت عزیزم

🌺🤍