2777
2789

من از فرصت ترمیمم استفاده کردم الان میگن ترمیم مجدد به شرط ترمیم تمام دروس یعنی چی؟ یعنی همه رو ثبت نام کنم ولی میتونم حاضر نشم سر جلسه بعضی هاشون تا همون نمره پارسالم برام ثبت بشه؟ 

بچه هایی که ترمیم یازده و دوازده دارین چی کار میکنین برسین اخه 

من اصلا نمیرسم میدونم

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   

تو باید تمام درس ها هم عمومی و تخصصی رو ترمیم بزنی فعلا که اینطور شده وگرنه نمیتونی تک درس ترمیم بزنی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود                                                                                        

تو باید تمام درس ها هم عمومی و تخصصی رو ترمیم بزنی فعلا که اینطور شده وگرنه نمیتونی تک درس ترمیم بزن ...

همه رو ترمیم کنم ولی نرم میشه؟ غیبت کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا فعلا فرصت ترمیم مجدد ندادن هنوز فقط در حد حرفه

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

همه رو ترمیم کنم ولی نرم میشه؟ غیبت کنم؟

خب شما وقتی میخوای ترمیم بزنی هزینه همه درس هارو باید واریز بزنی و اگرم غیبت کنی نمره پارسالت در نظر گرفته میشه ولی تو که داری هزینه شو میدی خب واسه همشون بخون

خب شما وقتی میخوای ترمیم بزنی هزینه همه درس هارو باید واریز بزنی و اگرم غیبت کنی نمره پارسالت در نظر ...

اخه چه جوری هر روز یه امتحان بدم 8 تا دوازدهم با 11 تا یازدهم واقعا وحشتناکه برام

اخه چه جوری هر روز یه امتحان بدم 8 تا دوازدهم با 11 تا یازدهم واقعا وحشتناکه برام

بزار بهت یه آیدی بدم سوالاتو بپرس ازش