2777
2789
عنوان

نیش زبون

192 بازدید | 16 پست

چطو بعصی آدمها واقعا اونقد بی ملاحظه نیش میزنن واقعا تعجبم که چقد بی درک فهم هستن امروز رفتم دندان پزشکی دکتر اونقد مهربان متشخص آقا گفتم راهم دوره گفت کارت را راه بندازم دیرور زنگ زدم منشی جواب نداد رفتم سه ساعت پشت در برق قطع بود بعد امروز رفتم طلبکاره میگه خانم شما با بقبه فرق داری برا یه دندون سه بار اومدی خوب وقتی دکتر گفت اگه درد داری بیا رو لذت که نرفتم 6 ماهه دارم درد تحمل میکنم تا امروز شد برم بعد دوتا دندون دیگه داشتم دکتر بش گفت وقت بده بیاد تا بدتر نشده درست کنه اونم روشو کرد اون ور دکتر گفت زنگ بزن نوبت بگیر منم شلوغ بود گفتم بذار برم تلفنی شاید جواب بده زنگ. زدم قطع کرد خط دوم داشتم زنگ زدم شروع کرد به غر زدن وکنف کردن حالا من می‌شنیدم داشت پشت سرم حرف می‌زد بلند بلند که خانم فلانی چرا بخاطر یه دندون زنگ میزنی هی میای عجیبی مزاحمت ایجاد کردی بخدا من 6 ماه فقط دوبار نهایت سه بار زنگ. زدم روزهای دکتر را سوال کنم که کی هست چون هی تغییر میکنه یعنی بلند بلند من داشتم می‌شنیدم جلو دکتر جلو دوتا دستیار دکتر حالا صبح اونجا بودم یعنی بقدری دلم شکست همین طو. رو به قبله بعد نماز اشک هام جاری شد گفتم آخه لازم بود اینقد آدم را خجالت زده کنی هی دلم خاست با یکی صحبت کنم آدمها حساس هستن حالا یه جواب تلفن میدادی محترم میگفتی برق نیست یا فلان روز نوبت میدم بهتر بود تا کلی حرف بارم کنی بعدم به دستیار دکتر گفت بلاکش کن گفتم پول من مگه پول نیست یعنی میخام بگم یه کلمه حرف ممکنه روح روان یکی را بهم بریزه من از درد شدید دندون اونقد نسوختم که از این حرکتش سوختم.. زورش میاد جواب تلفن بده من ازش بزرگترم چنان بی احترامی کرد آخرین بارت باشه زنگ میزنی مطب انگار که من رو دلخو‌شی میرم اینهمه راه درد شدید دندون عفونت لثه. گاهی یه حرف واقعا روان یکی را بهم میریزه چقد بی ملاحظه حالا دکتر چقد فروتن مودب هزارتا سوال میکردم جواب میداد واقعا دلم شکست اصلا روح روانم بهم ریخت منو جلو جمع کنف کرد بعدم که تلفنی حرف زد بهم کاش مراقب این زبون باشیم آدما با هم فرق دارن یکی براش مهم نیست یکی تا صبح خوابش نمی‌بره از نیش کنایه... 

وای کاش میتونستم بکشمشششششششششش

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER

برو یجای دیگه خودتو کوچیک نکن

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو یجای دیگه خودتو کوچیک نکن

آخه این دندون را چون دکتر درست کرده چندجا رفتم گفتن برو پیش همون دکتر اولی. آخه نمیدونم چطور راحت نیش، میزنن دل می‌شکنن بخدا خجالت زده شدم جلو همه بلند بلند داد میزد ترسیدم اصلا یهو قلبم تیر کشید من روحیه ام حساسه خیلی جلو خودم را گرفتم اشکم درنیاد ولی تو راه فقط اشک ریختم 

آخه این دندون را چون دکتر درست کرده چندجا رفتم گفتن برو پیش همون دکتر اولی. آخه نمیدونم چطور راحت نی ...

من اگه جای تو بودم طرفو فحش کش میکردم مادرالفنونو😂

منشی میگه من بیکار نیستم جواب تو را بدم کنفم کرد خیلی جلو همه خجالت کشیدم بغض کردم درد شدید داشتم اینم روش بعد میگه این غیر عادی هست برا یه دندون سه بار اومده خوب دکتر گفت بیا رو لذت نرفتم که اصلا حالم را دگرگون کرد روح روانم. بهم ریخت 

من اگه جای تو بودم طرفو فحش کش میکردم مادرالفنونو😂

والله خواهر جان الان که با عزت احترام دارم صحبت میکنم منو قورت میدن وای به حال وقتی فحش بدم بعدم من خیلی آرام وساکت هستم اهل داد اینا نیستم 

والله خواهر جان الان که با عزت احترام دارم صحبت میکنم منو قورت میدن وای به حال وقتی فحش بدم بعدم من ...

من دقیقا برعکستم

هیچ وقت کم نیار خب؟

مثل مامانمی دقیقا اونم میگه ماکه مث اونا نیستیم اخه یکی نیست بگه مادر من هی هیچی نگو هرچی از دهنشون در میاد بهت میگن برا برخورد با اینا باید فیزیکی وارد شد✅

موندم چطور مردم بی‌رحم شدن عین خیالشون هم نیست خوب اگه حوصله نداری جواب تلفن بدی نیا سر کار. بعدم مگ ...

عقده ای های چشم تنگ

من دقیقا برعکستمهیچ وقت کم نیار خب؟مثل مامانمی دقیقا اونم میگه ماکه مث اونا نیستیم اخه یکی نیست بگه ...

آره خوب منم همینو میگم میگم اون طبق شخصیت شعورش رفتار میکنه من نمیتونم عین اونا باشم 

بجا اینکه بگه این با بدبختی از روستا اومده مینی بوس نداره روستا کلی با بدبختی هرینه ماشین داده یه کلمه دیروز نگفت برق قطعه سه ساعت راه بود از روستا رفتم دم مطب بعد برگشتم امروز بجا عذرخواهی طلبکاره خوبه ما پول میدیم اگه مجانی بود که ما را می‌خورد دلسوز نیست میدونی طرف تو شهره ماشین زیر پاش یه همسر پولدار زندگی خوب تو رفاه توقع داریم ما را درک کنه؟؟؟ اینا بخدا تک تک حق الناس هست کارما داره یه کلمه جواب تلفن نمیده هزار بار زنگ میزنم برنمیداره بعذ میرم میگه چرا بدون هماهنگی اومدی خوب گفتی جواب نمیدی چیکار کنم 

بجا اینکه بگه این با بدبختی از روستا اومده مینی بوس نداره روستا کلی با بدبختی هرینه ماشین داده یه کل ...

بفکر این چیزا نیستن