چطو بعصی آدمها واقعا اونقد بی ملاحظه نیش میزنن واقعا تعجبم که چقد بی درک فهم هستن امروز رفتم دندان پزشکی دکتر اونقد مهربان متشخص آقا گفتم راهم دوره گفت کارت را راه بندازم دیرور زنگ زدم منشی جواب نداد رفتم سه ساعت پشت در برق قطع بود بعد امروز رفتم طلبکاره میگه خانم شما با بقبه فرق داری برا یه دندون سه بار اومدی خوب وقتی دکتر گفت اگه درد داری بیا رو لذت که نرفتم 6 ماهه دارم درد تحمل میکنم تا امروز شد برم بعد دوتا دندون دیگه داشتم دکتر بش گفت وقت بده بیاد تا بدتر نشده درست کنه اونم روشو کرد اون ور دکتر گفت زنگ بزن نوبت بگیر منم شلوغ بود گفتم بذار برم تلفنی شاید جواب بده زنگ. زدم قطع کرد خط دوم داشتم زنگ زدم شروع کرد به غر زدن وکنف کردن حالا من میشنیدم داشت پشت سرم حرف میزد بلند بلند که خانم فلانی چرا بخاطر یه دندون زنگ میزنی هی میای عجیبی مزاحمت ایجاد کردی بخدا من 6 ماه فقط دوبار نهایت سه بار زنگ. زدم روزهای دکتر را سوال کنم که کی هست چون هی تغییر میکنه یعنی بلند بلند من داشتم میشنیدم جلو دکتر جلو دوتا دستیار دکتر حالا صبح اونجا بودم یعنی بقدری دلم شکست همین طو. رو به قبله بعد نماز اشک هام جاری شد گفتم آخه لازم بود اینقد آدم را خجالت زده کنی هی دلم خاست با یکی صحبت کنم آدمها حساس هستن حالا یه جواب تلفن میدادی محترم میگفتی برق نیست یا فلان روز نوبت میدم بهتر بود تا کلی حرف بارم کنی بعدم به دستیار دکتر گفت بلاکش کن گفتم پول من مگه پول نیست یعنی میخام بگم یه کلمه حرف ممکنه روح روان یکی را بهم بریزه من از درد شدید دندون اونقد نسوختم که از این حرکتش سوختم.. زورش میاد جواب تلفن بده من ازش بزرگترم چنان بی احترامی کرد آخرین بارت باشه زنگ میزنی مطب انگار که من رو دلخوشی میرم اینهمه راه درد شدید دندون عفونت لثه. گاهی یه حرف واقعا روان یکی را بهم میریزه چقد بی ملاحظه حالا دکتر چقد فروتن مودب هزارتا سوال میکردم جواب میداد واقعا دلم شکست اصلا روح روانم بهم ریخت منو جلو جمع کنف کرد بعدم که تلفنی حرف زد بهم کاش مراقب این زبون باشیم آدما با هم فرق دارن یکی براش مهم نیست یکی تا صبح خوابش نمیبره از نیش کنایه...