2777
2789

شما بیاین قضاوت کنین من خاهرم ی آدمیه هر چقدر با زبون خوش باهاش حرف بزنی اصلا حالیش نیس و فقط باید باهاش بحث کنی 

رفتیم عطر فروشی طرف گفت حق ندارید تست کنین و فقط از رو سر عطر بو رو بفهمید طرف دو بار ب آرومی ب خاهرم گفت خاهرم هی از عطره تست می‌کرد بعدش شوهر زنه هم اومد ب آرومی گفتش خاهرم دوباره این کارو تکرار کرد و فروشنده ب ما گفت از مغازم برین بیرون 

خاهرم سنش کم نیست ک از این کارا میکنی ۲۱ سالشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولیبدبخت اونی ک شوهرش میشه

هر جا رفتیم من از بس آروم خجالتیم که همه بهش میگن تو زبون خاهرتو خوردی از بس آرومه ولی خب این رفتار درست نیس که هی بخای زبون درازی کنه کسی من دوست ندارم ازم ب عنوان زبون دراز یاد بشه

باهاش جایی نرو دیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

پرو تشریف داره چقدر خوبه خجالت نکشید من آب شدم به جاش

بخدا . مامانم همش میگه این بره تو جامعه ی بزرگتر مردم مسخره اش میکنن 

بخدا من صبح حتی با اینکه سردمه روم نیس ب بابام بگم منو با ماشین ببر ولی خاهرم ی کارت رو قشنگ گرفته هر چی بخاد میخره

بخدا . مامانم همش میگه این بره تو جامعه ی بزرگتر مردم مسخره اش میکنن بخدا من صبح حتی با اینکه سردمه ...

بعضی ها کلا خجالت رو متوجه نمیشن نمونه اش پسر خود من باور کن یه حرف هایی می زنه من مادر آب میشم 

عین خیالش نیست