2777
2789

لابیا پلاستی انجام دادم اسم دکتر ک نپرسین چون تبلیغ میشه اما هرسوالی دارین بپرسین واقعا بهترین تصمیمی بود که راجع به ظاهرم گرفتم 😍

دوره نقاهت درد و میزان هزینه و حس مونده یا نه ...؟

سلام عزیزم دوره نقاهت که واقعا باید دراز بکشی دوروز بعدش تا یک هفته استراحت نسبی مثلا سنگین بلند نکنی بعد بیست روز که مال من جای بخیه هامم رفت درد واقعا حینش امپول بیحسی درد زژادی داشت و تا ۲۴ساعت اول درد شدید اما بعدش اوکی

خودم فک میکردم حس کم میشه اما واقعا خیلی ارگاسم عمیق تری رو تجربه میکنه ادم .من که چون اعتماد بنفسم بالا رغته احساس بهتری دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم دوره نقاهت که واقعا باید دراز بکشی دوروز بعدش تا یک هفته استراحت نسبی مثلا سنگین بلند نکن ...

چه جالب مرسی عزیزم 

میشه هزینه اش رو هم لطف کنی 

و چرا با لیزر انجام ندادی؟

صد البته ولی چون شما تجربه داشتی میخواستم بنا بر تجربه شما اگر تهران بود دکترتون ویزیت بشم ..مرسی با ...

ن متاسفانه .اما واقعا یه چیزی ک پیش هردکتر رفتین انجام بدین پماد ترمیم کنندس من تا ۱ماه هر روز روزی ۳بار با شامپو بچه تمییییز میشستم بعدشم کلیی پماد میریختم روش سعنی یه جوری ترمیم شد انگار از اول همین بوده