2777
2789

الان وضعیت ما خیلی خاصه ، کمتر از یه ماهه عروسی کردیم نزدیک ۴۰ تومن قرض داشتیم تو این دو ماه اخیر 

ماه پیش یه خرده دادیم این ماهم داریم سعی می‌کنیم بدیم تموم بشه ، اینم بگم شوهرم اینجوریه ک هرکاری از دستش بربیاد واسه من و خونه انجام میده ک کم نذاره 

.

ولی تو این دو هفته اخیر کرایه ماشینش رو هم من دادم همه رو ، یه اخلاقی داره مثلا روز مرد بهش کارت هدیه ۶۰۰ تومن دادن میدونم چیزی نیس ولی حداقل میشد نون خرید آورد تو خونه 

.

اونو برداشت برد الکی خرید اضافه کرد نوشابه و دوغ و شیر و اینا ، بقیش ام نفهمیدم چیشد

منظورم اینه تو این شرایط خرج اضافه هم میکنه 

.

همین پولی ام ک من قائم کرده بودم اگه می‌فهمید همون موقع تموم شده بود دیگه این دو هفته کرایه ماشین نداشت بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم خیلی نرم و آروم این اخلاقش درس بشه؟

تجربه من می گه درست نمی شه

خودت همیشه مقداری پس انداز داشته باش که لنگ نمونید

🤣🤣🤣

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

تجربه من می گه درست نمی شهخودت همیشه مقداری پس انداز داشته باش که لنگ نمونید🤣🤣🤣

خب اخه اینا همه از حقوق و پس انداز خودم بود 

نه اینکه از پول اون نگه دارم که

.

دیگه واقعا دارم ناراحت میشم

خب اخه اینا همه از حقوق و پس انداز خودم بود نه اینکه از پول اون نگه دارم که.دیگه واقعا دارم ناراحت م ...

از پول اون نگه دار

ببین همسرت از اوناس که پول دستش بیاد برات کم نمی ذاره

اونوقتی که داره ازش بگیر پس انداز کن

بی پولی آدمو افسرده می کنه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

از پول اون نگه دارببین همسرت از اوناس که پول دستش بیاد برات کم نمی ذارهاونوقتی که داره ازش بگیر پس ا ...

تو این مدت هم فکر می‌کرد صفر صفریم 

من هی دلم سوخت ۵۰ تومن ۵۰ تومن کرایه ماشین دادم

الان دیگه واقعا خسته شدم گفتم من دیگه واقعا ندارم صفر شدم

باید باهاش صحبت کنی و خریدهاتون مدیریت بشه

الان دیگه زندگی شما روال جدیدی پیدا کرده و همه چیز باید با برنامه ریزی انجام بشه

فقط حواست باشه صحبتهات دستوری نباشه و احساس نکنه میخوای تو مشتت بگیریش

شما فقط کنارش باش اما استقلال رو ازش نگیر

از خرج های خودت هم نزن، مرد باید بدونه زن خرج داره و باااید مسئولیت پذیر باشه

اما شما میتونی از مخارجی که بهت میده یواشکی پس انداز کنی تا بعد به کارت بیاد استفاده کنی

لازم هم نیست از الان مخارج اونو شما بدی اون باید فکر کنه شما هیچی نداری و چشمت به دست اونه وگرنه بی مسئولیت به بار میاد

عزیزم تک تک این حرفایی که زدم خودم تحربه ش کردم به شما میگم که چندسال دیگه جای من نباشی و افسوس نخوری

هرکاری میکنی بکن فقط طوری رفتار کن که شوهرت بدونه باااید برای شما خرج کنه و حواسش به شما باشه

ببین این مطلب رو دوبار گفتم چون خیلی مهمه

از خودت نزن وگرنه همین کاراش رو ادامه میده و هرچی دربیاره به باد میده

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
تو این مدت هم فکر می‌کرد صفر صفریم من هی دلم سوخت ۵۰ تومن ۵۰ تومن کرایه ماشین دادمالان دیگه واقعا خس ...

عزیزدلم به هیچ عنوان دیگه پول بهش نده چون داری بد عادتش می‌کنی و به زندگی خودت ضربه میزنی دوسه بار اشکال ندارد ولی این دیگه یاد میگیره که اگه هم بتونه کاری کنه نکنه چون توداری نیازهای اولیه اش رو ساپورت می‌کنی پس اندازت بایددازش مخفی باشه عزیزم،،درضمن مشکلی که باهاش داشتی که بخاطرش اومدی روی مبل خوابیدی حل شد توی اون تاپیک کلی واست کامنت گذاشتم ولی ترکید گفتم اگه خواستی درخواست دوستی بده