2777
2789

خسته شدم دیگه دلم نمیخواد دوستش داشته باشم اون منو نمیخواد عاشقم نیست من عشق اولش نیستم ولی صبح تا شب بهش فکر میکنم خودمو با اون میبینم 

دیگه نمیخوام تو دلم جایی داشته باشه میخوام تمومش کنم ولی

نمیتونم!

از ذهنم بیرون نمیره!

واقعا اگه برم میتونه یه کار کنه برای همیشه فراموشش کنم؟🥲

امروز عکساشو پاک کردم کلا ۳ تا عکس ازش داشتم !

هرروز و هرشب نگاشون میکردم!ولی نمیتونم کامل فراموشش کنم!برا شوخی این تاپیکو نزدم واقعا داغونم 

این شده آخرین راه حلم 

عشق یک طرفه بده خیلی بده 

کاش ادمایی که مال هم نیستن با هم آشنا نشن 😔💔

قیافه مشاور وقتی میخوای بری پیش دعانویس:😐😒

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا عاشق یه دختر بود بهش نرسید 

اینو وقتی گفت که دید خیلی اصرار میکنم به عشقم نصبت بهش 

گفت قلبم مرده من به دختر حس ندارم 

گفت اسمشو رو تنم تتو کرده بودم وقی گذاشت و رفت تتو هامو کاور کردم 

گفت بهم حس نداره جا خواهرشم!

گفت قلبم برات نمیزنه 🥲

عزیزم نمیخواد بری پیش دعا نویس 

کلی ام غیراورگانیک جذب جونو زندگیت کنی 

من یه راهکار بهت میدم 

یک ماهه فراموشش میکنی 

دیگه اصلا یادت نمیاد کی بوده 

قول میدی انجامش بدی؟ 

قیافه مشاور وقتی میخوای بری پیش دعانویس:😐😒

مشاهزاده یه مشت دیوونه و روانی اند که هیچی هم از عشق و لحساس سرشون نیست انگار داری با دیوار حرف میزنی اونا فک میکنن همه چی با منطقه و زیاد به احساسات بها نمیدن ترجیح میدم با طلسم و دعا عشقشو از سینم بیرون کنم 

اره

نیت کن و از خدا بخواه هر عاملی که توو وجودته و باعث ایجاد این علاقه و حال بدت شده رو پاک کنه 

و شروع کن به گفتن ذکر استغفار

یه روزی چشم باز میکنی میبینی اصلا یادت نمیادش

و همه چی از جونت رفته 

دعا نویس اگر کاری بلد بود واسه خودش دعا میکرد 

واقعا ب این چیزها اعتقاد دارید؟؟؟؟

جدی جدی نوشتید؟؟؟

مگه میشه با عصر اینترنت و فضا کسی ب این چیزها معتقد باشه!!!!!!!!!!!!!!!!

قبلا عاشق یه دختر بود بهش نرسید اینو وقتی گفت که دید خیلی اصرار میکنم به عشقم نصبت بهش گفت قلبم مرده ...

باورکن این حرفمو مردها هیچوقت عاشق یه دخترنمیومند مگه اینکه بهش نرسن به هردلیلی اینوبروتحقیق کن ،وسعی کن فراموش کنی.

نیت کن و از خدا بخواه هر عاملی که توو وجودته و باعث ایجاد این علاقه و حال بدت شده رو پاک کنه و شروع ...

افرین من قبلا اینکاروکردم باوجوداینکه فامیل بودیم وبهش وابستگی شدید بودم و ازبچگی باهم بزرگ شده بودیم به راحتی فراموشش کردم بعدچندوقت که اینکاروانجام دادم من خیلی قزان ودعا میخوندم ونماز،اینقدرخوندم که اصلت یادم رفت کی بوده