2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از لحاظ تلفظ شبیه به همن ،بعدا بخوای صداشون کنی اشتباه میشه یا اشتباه شنیده میشه

کلا هیچ اسمی به دلم نمیشینه یا هر اسمی که یکم خوشم بیاد با یه نظر مخالف پشیمون میشم

چه اسمی

تو ی کانال هستن اسمای دوقولی قشنگی میذاره ولی باید بگردم بفرستم براتون یکم صبر کنین

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

کلا هیچ اسمی به دلم نمیشینه یا هر اسمی که یکم خوشم بیاد با یه نظر مخالف پشیمون میشم

من ۷ ماهه بودم مادر دوستم گفت چه اسمی انتخاب کردی ،گفتم فعلا هیچی،گفت زودتر انتخاب کن تا کسی از نزدیکان خواب ندیده و اسم روی بچه بزاره

من دیگه هشیار شدم تا دو هفته بعدش اسم دخترم انتخاب شد

من ۷ ماهه بودم مادر دوستم گفت چه اسمی انتخاب کردی ،گفتم فعلا هیچی،گفت زودتر انتخاب کن تا کسی از نزدی ...

دقیقا منم همینطورم هنوز موندم اسم چی بزارم اما این هفته دیگه باید اسم قطعی بشه

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

باشه عزیزم ممنونم

ببخشید دیر شد گلم