2777
2789

دیروز درمانگاه فشارم گرفت ۱۳ بود ولی هیچ علامتی نداشتم.سابقه فشارم ندارم باردارم نیستم

اومدم خونه ماست و خیار ابلیمو اینا خوردم ک بیاد پایین 

از دیشب سرم سنگینه و چشامم همینطور انگار بدنمم کرخته..ولی خیلی دلم شیرینی میخاد

نمیدونم هنوز بالاست یا با این چیزایی ک خوردم فشارم افتاده😐😑

تا شبم ک شوهرم بیاد نمیتونم برم درمانگاه .دوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کف سرت مرکز سرت هم درد داره؟

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

عزیزم سیزده فشار خیلی بالایی نیست.اما اگه بازم فشاربگیرین وهمین عدد باشه یعنی شما در آستانه فشار خونین.ولی بالا بودن علت مختلف داره...استرس، عصبانیت،غذا، اگه اون لحظه پیاده روی داشتین و‌..... خود ترس روی فشار تاثیر میزاره...من خودم دو بار به فاصله چن روز روی چهارده بود کارشناس بهداشت کلی تعجب کرد اما الان طبیعیه اون موقع ها خیلی فشار عصبی روم بود.شما هم رعایت غذایی کنید ورزش و ارامش داشته باشین ان شاالله مشکلی ندارین.

عزیزم سیزده فشار خیلی بالایی نیست.اما اگه بازم فشاربگیرین وهمین عدد باشه یعنی شما در آستانه فشار خون ...

میدونی دقیقا دیروز صبح خیلی استرس شدیدی داشتم 

بعدشم ی مسافت طولانیو تا درمانگاه پیاده رفتم .اول گرفت ۱۶ بود بعد ی دیقه شد ۱۵ بعد دو دیقه شد ۱۳

گفت نههه فشارت کلللاا بالاست

خودمم حس میکنم فشار عصبیه بیشتر. ولی از دیروز این حالتام درست نمیشه اصلا

بعد اصن با فکر اینکه دوباره برم فشارمو بگیره و بالا باشه استرس میگیرم و تپش قلب..میترسم بازم برم استرس بگیرم بگه بالاست😮‍💨😑

میدونی دقیقا دیروز صبح خیلی استرس شدیدی داشتم بعدشم ی مسافت طولانیو تا درمانگاه پیاده رفتم .اول گرفت ...

منم شبیه شما بودم کلا دستگاه فشار بهم وصل میکردن فشارم میرفت بالا دکتر بهم گفت شما باید تو خونه و با ارامش کامل فشار بگیری که نتیجه مشخص باشه ....عزیزم من وقتی فشارم گرفتن اول گفتن اگه پیاده اومدی یه ربع بیس دقیقه منتظر باش تا ضربان قلبت اروم بشه چون فشار بالا نشون میده،  با یبار فشار گرفتن خیلی معلوم نمیشه نگران نباش،اما احتیاط کن نمک اینجور چیزا نخور...استرس نداشته باش.