2777
2789
عنوان

معلما خواهش میکنم بیایین

49 بازدید | 7 پست

یه سوال من هشتم و تمام درسامم ۲۰ واقعا علوم ریاضی همه بعد زبان اصلا کلا زبان مدرسه برای من خیییییلی آسونه خییییلی(کلاس زبانم خودم سطحش ۱۰ برابر بیشتره)ولی الان امتحان لیسنینگ رو سر یه اشتباه بزرگی که کردم و  واقعا اشتباه فهمیده بودم سوال دو نمره و نیم از امتحان لیسنیگ نگرفتم😔ولی نمره مستمری ۲۰ و کتبی هم امتحان رو کامل شدم الان نمره م شده ۱۸/۵یعنی با مستمر ۲۰ جمع بشه ۲۰ نمیشه

میشه برای موفقیتم یه صلوات بفرستی روزای خیلی خیلی سختی میگذرونم🥺❤️

ممنون میشم واقعا جواب بدین آخه واقعا چه کار کنم با یه مشت معلم عقده ای و دیوونه خودش میدونه من همه چی بلدم تو رو خدا چه کار کنم آخه من همه درسام ۲۰ چه کار کنم فقط زبان😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ۲۰ میشین مستمر ۲۰ پایانی ۱۸.۵ سامانه ۲۰ میده

آخه نمیدونم خودم معلمه میگفت فوقش۱۹ بشی ولی خب من خودم جمع کنم تقسیم بر ۲ میشه۱۹/۲۵ولی بارم ۲۰ نمیشه سایت رند کنه میشه ۱۹/۵😓

آخه نمیدونم خودم معلمه میگفت فوقش۱۹ بشی ولی خب من خودم جمع کنم تقسیم بر ۲ میشه۱۹/۲۵ولی بارم ۲۰ نمیشه ...

ببین دوران راهنمایی مستمر و پایانی با هم تا ۱.۵ نمره کم رو سامانه ۲۰ میده مثلا مستمر ۱۹ پایانی ۱۹.۵ میشه ۲۰

ببین دوران راهنمایی مستمر و پایانی با هم تا ۱.۵ نمره کم رو سامانه ۲۰ میده مثلا مستمر ۱۹ پایانی ۱۹.۵ ...

وقعا مطمئن اید 🫣یعنی نمیخواد به مامانم بگم بیاد مدرسه باهاش حرف بزنه

نه مطمئن باش همین طوری میشه مستمرت رو ۲۰ بده و پایانی ۱۸.۵ آخرش ۲۰ میشه

وای واقعا ایشالا همین طوریه ممنون از شما🥰