2777
2789

ک پنجشنبه ها باید خونده بشه؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ک پنجشنبه ها باید خونده بشه؟؟؟

ن اونی ک من میگم توحید داشت 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

نه اون فکر کنم فرق داره من منظورم اون نمازی هست که سوره قدر زیاد داره

ن من اونو نخوندم و تا حالا چیزی ازش نشنیدم 

ولی چیزی ک میبینی یا میشنوی اتفاقی نیست بنظرم انجامش بده و توکل برخدا کن

ان شاءالله ک حاجت روا بشی 

اره من

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

ن من اونو نخوندم و تا حالا چیزی ازش نشنیدم ولی چیزی ک میبینی یا میشنوی اتفاقی نیست بنظرم انجامش بده ...

بله میخوام بخونمش فقط میخواستم تجربه دوستان رو بدونم

ممنونم عزیزم انشاالله که شما هم حاجت روا بشی❤

از همین نماز که سوره قدر زیاد داره؟ببخشید حاجتتون چی بود؟چند وقت بعدش حاجت گرفتید؟

آره همین بود

کسی خونه بود خوندمش

حاجتم سخت بود که نصفشو همون موقع گرفتم 

خیلی عالیه شک نکن و بخونش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

یعنی چی کسی خونه بود خوندین؟مثلا تنها باشیم نباید خوند؟

نه ربطی نداره

چون وقتی خونه س گیج میشم گزاشتم روزی که خونه خالی بود خوندم

1
5
10
15
20
25
30
35
40