من خواب هام جوری هستش که اگه توی خواب کسی رو ببینم ینی صددرصد اون فرد حرفی پشت سرم گفته یا اتفاقی بینشون افتاده اینو بر طبق تجربه میگم و لطفا نگین چون بهش فکر میکنم این خوابو دیدم چون شب با فکر قت@ل اون دوتا بچه ناراحت بودم و خوابیدم
من از همسرم سه ماهی میشه که بطور رسمی جدا شدم ولی شب تو خواب اصلا جدا نشده بودم و با همسرم آشتی کرده بودیم بعد دقیق یادم نیس پدرشوهرم اینا خونه ی ما بودن یا ما خونه ی اونا بعدش کاری پیش اومد ما رفتیم پارکینگ پدرشوهرمم اونجا وایساده بود شوهرسابقم بدون اینکه به من توجه کنه رفت پیش دوستش و شوهرخاله ی من که من ازشون متنفر بودم اونا رو بغل کرد و باهاشون رفت یه سمت شوهرخالمم خواست بیاد باهام سلام احوال پرسی کنه نزاشت که بیاد من به پدرشوهر سابقم با ناراحتی گفتم ببین بابا چجوری بی توجه هستش به من پدرشوهرم انگار ناراحت و کلافه بود برگشت گفت من نمیدونم تو که اخلاق اینو میدونستی چرا برگشتی؟؟؟گفتم خود پسرت اصرار کرد پرسید مگه چجوری آشتی کردین گفتم پسرت پیام داد و گفت آشتی کنیم پدرشوهرم سرشو تکون داد گفت بی @ش@رف اینم برا ما برعکس تعریف کرده که تو اصرار کردی که برگردی
مطمئنم یه خبری بوده که من خواب دیدم یا خیلی خوشحالن از جدا شدنم یا ناراحت ولی نمیدونم کدومه☹️